Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Tu zdjęcia mojej kochanej e34 :-]

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i171.photobucket.com/albums/u319/tigre0070/bmwtyl.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i171.photobucket.com/albums/u319/tigre0070/bmwprzod.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i171.photobucket.com/albums/u319/tigre0070/bmwradio.jpg

sprzedam ORYGINALNE radio BMW Blaupunkt Bawaria z 88r.

Opublikowano

I ja rowniez witam szanowne grono.

Zawitałem do Was z racji iż szukam E36 co jest nielada wyczynem znalezc zadbadna w rozsadnych pieniadzach :)

Opublikowano

Witam kolegów na forum, dziś się zarejestrowałem.

Po za tym to jestem miłosnikiem bawarskiej marki, mimo iż pod domem stoi Audi... :evil:

Opublikowano
witam,nowy:)zachorowałem na BMW jakies 3 tygodnei temu,gdy jadac w trase audi a6 mialem okazje przejechac sie starsza o 10lat "bunią".e34,tylko 2litry,ale....frajda duzo lepsza niz audik:)na razie focus,ale marzy mi sie e34.za jaksi czas na pewno:) :twisted2:
Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów i forumowiczów za razem!!!

Od zawsze jestem fanem marki BMW jednak dopiero teraz nadszedł czas aby spełnić swoje marzenia i poszukać dobrego E38 dla siebie.

Opublikowano
Witam Wszystkich mam na imie Damian(występuje pod nickiem DamianDXi) kocham BMW ale obecnie nie moge mieć żadnego BMW, poniewaz budżet nie pozwala i wiek :cry2: a marzy mi sie BMW E39 M5 5 liter 400 KM :D :) Nie wiem co jeszcze mam o sobie napisać...
Opublikowano

Witam

Od piatku jestem posiadaczem E36 Coupe :)

A wczesniej bylo E21-315,E30 kombi-316,E30 Coupe-316,E28-520,E34-525 mialem przyjemnosc jezdzic tez zabytkowym BMW 1800 .W planach napewno jeszcze kiedys 850 i E46 :)

Pozdrawiam:

4nr

Opublikowano
Część jestem nowy na forum. Od jakiegoś czasu jesteśmy z żoną posiadaczami X5 4.4i (niestety wersja 286 PS) oraz M6 ( tu już lepiej bo 507) . Oczywiście żona jeżdezi wyższym :)). Pozdrawiam forumowiczów Igor
Opublikowano

Witam, aktualnie mam E30 coupe M40B18 rocznik 1990 w kolorze laguna grun metalic. Poprzednie auto to E30 M10 4 biegi na gaźniku.

Można mnie spotkać na wrocławskich drogach :D

Opublikowano
Witam wszystkich od trzech dni jestem posiadaczem BMW 735i e32 88r jak narazie jestem bardzo zadowolony z zakupu zobaczymy jak będzie w przyszłości. Pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich entuzjastów Bayerische Motoren Werke :!:

Od niedługiego czasu jestem posiadaczem BMW 318i generacji E46.

Dotychczas jeździłem Vectrą B i obecny pojazd jest moim pierwszym spod szyldu BMW.

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość dla BeeMkoWego żółtodzioba :wink:

Edytowane przez Majki182
Opublikowano

Witam wszystkich entuzjastów Bayerische Motoren Werke :!:

Od niedługiego czasu jestem posiadaczem BMW 318i generacji E46.

Dotychczas jeździłem Vectrą B i obecny pojazd jest moim pierwszym spod szyldu BMW.

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość dla BeeMkoWego żółtodzioba :wink:

EDIT:

Hehe, kupił se chłop długopis i się popisał...

Proszę Mod'a o usunięcie tego posta.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników BMW!

Od marca jestem użytkownikiem 525tds rocznik 97 w kombi.

Choć już sporo wydałem na doprowadzenie auta do stanu używalności, to jestem nim oczarowany. Obecnie czekam na założenie pompy wtryskowej po remoncie w serwisie Bosch.

Auto jest fantastyczne i zakochałem się w nim od razu - byliśmy zdecydowani na Volvo V70, ale w komisie stała piąteczka i .....nawet nie obejrzeliśmy Volvo :D

Niedługo planujemy zakup drugiej Beemki do domu, rozgladam się węszę :)

Poszukuję E30 cabrio.....

Pozdrawiam!

Sławek (Pan Franek)

Opublikowano

Witam!

Ja: Daniel, 29 lat, Olsztyn, informatyk

BMW: 325i Coupe '94, szary metalik, ze Szwajcarii

Moje poprzednie auto to VW Golf II 1.6 '89 więc wyobraźcie sobie co czuję siedząc w moim BMW :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Od paru dni jestem posiadaczem granatowej 318 E36 1995 ... Mam nadzieję że moje autko będzie się dobrze spisywać. Nigdy wcześniej nie miałem BMW, wcześniej jeździłem innymi niemcami (VW, Opel, Ford) oraz Alfą 145 i japońcem Mazdą. Poki co autko stoi w garażu i czeka na fundusze niezbędne do opłacenia formalności (auto z Niemiec). Mieszkam w Bielsku-Białej.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.