Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

AdminOld

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam wszystkich.Od grudnia 2006 jestem szcześliwym posiadaczem upragnionej E39 TDS kombi 98r.Na poczatku trosze bylem zamotany przez te wynalazki ale dzieki forum zozszyfrowalem wiekszość zagadek.Wczesniej miałem E30 a tam nie było wiele tajemnic .Niestety umarła śmiercia naturalna przy przebiegu 300 tyś

Pozdrawiam wszystkich :D

Witam! Dopisze się do listy! Nie zdawałem sobie sprawy ile to radochy przy tak małym motorze... i nie zdawałem sobie sprawy ile to kłopotów z eksploatacją tych pojazdów... chodź handluje gratami do renówek i uwierzcie mi, że to co męczy nas w naszych ślicznotkach to pryszcz w porównaniu z oceanem problemów w innych europejskich autach! Ale mimo tego ciesze się ze swojej bemki uważam że na pierwszy samochód dokonałem trafnego wyboru i chodźby nie wiem jakie koszta i kłopoty mnie nie dopadły z tym samochodem nigdy nie zmienie zdania że BMW - samochody z pasją i podejżewam że nie jeden z was by się pod tym podpisał... POZDRAWIAM wzsystkich użytkowników tej marki...

Witam !

Niedawno zrobilem maly wypad do niemiec i wrocilem z e39 520i 97 rok, czarna i super zadbana. Mam nadzieje ze bedzie mi dobrze sluzyla ;) To moja pierwsza bmw, poprzednio mialem merca 190.

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczow!!

Witam Wszystkich.Jestem nowy.

Ale z BMW mialem juz styczność 5 lat temu.Mialem E34 520i 24 zaworowe szkoda ze na gazie bo to psuło to piękne autko.Była jak dzwon,no i to ją zgubilo bo znalazł sie złodziej i mi ją skubnał,nie odjechał bo sie baran rozwali na drzewie jak go policja scigala.Szkoda ze mu sie udalo i wyszedł z tego cało a z mojej beci niestety za dużo nie zostało.Kolega ja wziął ode mnie i jakos tam posklejał do kupy.A dużo włożył bo dach,progi,przednie słupki,środkowe słupki,4 furtki,tapicerke,wszystkie szyby.Teraz ma juz 320 tkm i nadal jezdzi,szkoda ze o nią nie dba bo fajne autko było.

Teraz mam E39 528 z 2000r ale przed liftem.Kupiłem z kancelari prezydenta po stluczce lewym przodem(jakis borowik nie wyrobił) Ma 146 tkm najechane,ale udało mi sie ja poskładać i nie moge jej uruchomic.Zapala i gaśnie jak tylko wejdzie na 900 obotów.Ale o tym problemie to napisze tam gdzie trzeba.Pozdrawiam Wszystkich.Szerokiej i płaskiej drogi życze wszystkim zainteresowanym tą marką.

Witam !!!

Chcę się przywitac ponieważ od dziś jestem uzytkownikiem tej stronki a BMW posiadam już mozna powiedziec że od młodych lat bo najpierw rodzice jezdzili a pozniej juz nie było serca go sprzedawać i został do dnia dzisiejszego już w moich rękach. Jest to BMW e-12 z 1976 roku i szczesliwie porusza się po śląskich drogach ale tylko w okresie letnim.

Pozdrawiam i mam nadzieje że będe mógł pomuc a także mi pomożecie :-)

Do zobaczenia na drodze .

ZŁOTY

Witam wszystkich,

Od niedawna moge cieszyc sie moja nowa zabaweczka :D choc juz zdazyla pare razy niespodziewanie odmowic posluszenstwa :evil: co kosztowalo mnie sporo nerwow, czasu i pieniedzy, to i tak jest ona najpiekniejsza z moich dotychczasowych zabawek :D

Pozdrawiam!!!

Michał

------------

...Może się nie znam, ale powinno być inaczej...

Witam wszystkich :)

Jak się domyślacie jestem nowym użytkownikiem forum jak również nowym użytkownikiem (w końcu) wymarzonej marki, a moje to BMW 320d E46 2000r, które zakupiłem w sierpniu ubiegłego roku (Niemcy) tak więc moja kariera się dopiero zaczyna :wink: o poprzednich autkach nie wspominam :oops:

Za wszystkie błędy na forum przepraszam ale z czasem mam nadzieje dojdę do wprawy, w końcu dopiero zaczynam hehe

Mam nadzieję, że w razie potrzeby uzyskam od Was pomoc jak również to, że i mi uda się komuś pomóc

Do usłyszenia ......

Pozdrowienia dla wszystkich a szczególnie dla ziomków z zagłębia

Witam wszystkich

Od dwoch miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem Malej Czarnej czyli 318Ti compact z 95r. :) Autko troche za duzo pali, ale frajda z jazdy jest niesamowita.

Mastepne bedzie e46, ale najpierw naciesze sie ta:)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.

Witam Witam :D

Co prawda nie jestem jeszcze użytkownikiem BMW ale mam nadzieje ze juz niedlugo sie to zmieni :mrgreen:

Mam praktyki w serwisie BMW i kocham tą marke więc moze mnie potraktujecie z ulgą na forum :mrgreen:

Pozdrawiam