Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć mam na imię Maciek niedawno nabyłem drogą zakupu bmw e 36 i mam nadzieję że dowiem tu się wielu ciekawych rzeczy na temat bmw
Opublikowano
Witam wszystkich miłośników bawarskiej maki BMW na imię mam Adam i jestem posidaczem e-36 318 tds touring pozdrawiam wszystkich :wink:
Opublikowano

HELLO :D :D :D :D

jestem nowy od pół roku stałem sie posiadaczem pięknej niebieskiej bmw e30 mmmmm. jest śliczna 1.8i .... pozdrawiam wszystkich ludzi bmw klubu....

:!: :!: :!:

Opublikowano

piona wszystkim!

kilka dni temu stałem się posiadaczem e36 316i compact, wóz bardzo mi się podoba, przesiadłem się z golf'a 3, z którego byłem również super zadowolony, ale w bmw na początek już zauważyłem więcej zalet - oprócz spalania :P

Opublikowano

OD MIESIĄCA JESTEM W POSIADANIU ŚLICZNEJ E-46, CO PRAWDA SILNIK JEDYNIE 1,9 - ALE FRAJADA Z JAZDY JEST CAŁY CZAS.

BMW - MARKA, KTÓRĄ LEKCEWAŻĄ I NIE CENIĄ TYLKO CI KTÓRZY NIE MIELI PRZYJEMNOŚCI PODRÓŻOWANIA NIĄ.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH NORMALNYCH MANIAKÓW!!!

Opublikowano
Witam, jestem od 3-4miesięcy posiadaczem E-34 wcześniej miałem kilka innych pojazdó, ale teraz jestem uzależniony :D , a że będę ją indywidualizował sporo pewnie pogdamy :D Pozdrawiam wszystkich :D
Opublikowano
Witam wszytskich forumowiczów! Jest to mój pierwszy post, więc się przedstawię. Mam na imie Przemek i jestem posiadaczem BMW E30 316i Touring '94r. :) Autko kupiłem od brata w lipcu i na razie nie narzekam :)
Opublikowano
Witam jestem posiadaczem E34 525 Tds Touring... Mam nadzieje że bede mógł pomóc niektórym z was... i na odwrót... Pozdrawiam :twisted2:
Opublikowano
Witam, mam na imię Bartek, jestem z Krakowa. Dopiero planuje zakup mojego BMW i mam nadzieje, że BMW maniacy z forum mi w tym pomogą :)
Opublikowano

Witam,

Po sześciu latach wybryków ponownie jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 520i.

Pozdrawiam Wszystkich użytkowników :lol:

Opublikowano
Witka :!: Jestem tu nowy i chciałem pozdrowić wszystkich posiadaczy i fanów BMW...Od miesiąca jestem posiadaczem e36Coupe320 :wink:
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow!

Od kilku dni jestem posiadaczem BMW 325 E36 TDS 93'.Do tej pory jezdzilem autami grupy VAG.Ja na razie jestem pod wrazeniem mimo ze BMW jest starsza o kilka lat od poprzednikow.

Pozdrawiam wszystkich.

Krajny

Opublikowano

Witam wszystkich

Wlasnie zostalem szczesliwym posiadaczem piknego E 36 coupe 318is full opcja :D

mam wielkiego banana na gebie ze mam to cudo :mrgreen:

pozdro

Opublikowano

Tak jak wszyscy postanowilem sie przywitac od pewnego czasu posiadam E46 2002 rok w wersji 4 drzwiowej 2.2 benzyna.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

nareszcie znalazłem auto dla siebie, przepiękne e39 2000r 2.5 D, miałem już dość sporo aut, ale nigdy nie dokonałem tak trafnego wyboru jak BMW. Komfort super, dynamika jazdy zadowalająca, prowadzenie idealne, i ten wygląd....

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich na Forum :)

Mam na imie Michał, mieszkam i pracuję w Warszawie. Do niedawna ujeżdżałem Mercedesa 560 SEC, ale go sprzedałem... :cry:

To był świetny samochód, jednak w kilku punktach przestał mi odpowiadać. Teraz jestem zdecydowany na BMW E38, ale muszę lepiej się zorientować w temacie tego auta, w czym - mam nadzieję - trochę mi pomożecie. :wink:

Poza tym siedzę nieco w temacie aut amerykańskich... :8)

Pozdrawiam i do zobaczenia na Forum.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich.

No i ją mam, od grudnia stałem się szczęśliwym posiadaczem mojej Beatki :mrgreen: :mrgreen: . Rocznik 95, jak narazie nie kaprysi i odwdzięcza się baardzo przyjemną jazdą (choć to mikrus ze stajni BMW) :D

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich.

Miesiąc temu stałem się posiadaczem E46 320d touring '02. Po pierwszym tysiącu km jestem b.zadowolony. Fajne autko.

Pozdrawiam

100mek