Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

jestem nowy pewnie wiele nie pomoge bo jestem mlody ale za to duuuzo skorzystam :D

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

GRACJAN

Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników BMW! Z przyjemnąścią wstąpie w wasze szeregi :) , moje autko to 750il 1989 jestem zadowolony chodź czeka mnie troszkę pracy. Z waszą pomocą napewno bedzie mi prościej poznać tajniki tego autka. Pozdrawiam Pio
Opublikowano

Serdeczne pozdrowienia do wszystkich zaglądających na forum.

Dzisiaj postanowiłem się zalogować , po dłuższym okresie podglądania.

Poruszam się 'Maluszkiem' - w kolorze Cosmoschwartz. Lubię go bardzo i co najważniesze Moja cudowna Pani też się w nim zakochała i też lubi nim jeżdzić.

A to że ''Maluszek" w mieście potrafi i 19 spalić to za to go kocham.

Pozdrowienia

Robert

Opublikowano

Witam serdecznie miłośników BMW. Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem E39 3,0 Dautomatic :)

Muszę przyznać iż BMW produkuje najpiękniejsze samochody i cieszę się iż mogę prowadzić wóz tej marki :) :mrgreen:

Pozdrawiam fanów BMW :cool2:

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon

Opublikowano
Witam rowniez wszystkich forumowiczów! Pracowalem pracowalem pracowalem i w koncu bylo mnie stać na kupno samochodu... Spelnilo sie moje marzenie i od 2 miesięcy jezdze e-36 316i 1997r. Silniczek maly ale mimo to uwielbiam ten samochod... Pozdrawiam i zycze szerokiej drogi:)
Opublikowano

Bardzo Mocno Witam Wszystkich !!! Jestem nowy na forum ale swoją E32 jeżdżę już ponad 3 lata i jestem bardzo zadowolony!!! Przeglądam forum bardzo często i wiele ciekawych i potrzebnych wiadomości tu znalazłem . Wreszczie zdecydowałem dołączyć do tego szacownego grona !

Pozdrawiam

BMW... and nothing else matters
Opublikowano
Witam Wszystkich Forumowiczów od wczoraj jestem posiadaczem BMW 520 E39 z sekwencyjnym gazem - dodam że przy doborze tej marki i podjęciu decyzji pomogło mi kilkudniowe czytanie opini użytkowników tego forum- na samochodach pod względem technicznym nie znam się w ogóle więc pewnie nikomu nie pomogę, ale myślę że fachowców jest tu tyle że i dla mnie wystarczy. Poza tym jest to moje pierwsze BMW ale prawdą jest to że z tych aut to się nie chce wysiadać, jeździ się wspaniale. Pozdrawiam Wszystkich a nowym nabywcom BMW życzę aby przed zakupem zaglądali na to forum to na pewno rozwieją swoje wszystkie wątpliwości na nurtujące pytania odnośnie tej marki. :clap:
Opublikowano
witam chyba zapomnialem sie przedstawic :doh: Mam na imie Kuba jestem z woj Lubuskiego moje auto to e36 318i 10.94r pozdrawiam całą załoge!
Opublikowano
:D witam wszystkich i pozdrawiam,od dwoch tygodni jezdze bmw e 34 525i 24v :mrgreen: :mrgreen: dzisiaj mialem pecha,wymienialem wycieraczke przedniej szyby i nie opuscilem ramienia,samo spadlo,i co :?: :?: :?: :?: zbilo szybe w mojej beci :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
Opublikowano
Witam wszystkich - Kupiłem 2 tygodnie temu BMW E30 320i z 91 roku - Auto wyposażone w klimatyzacje , elektryke , szyberdach , alufelgi itp... Ogólnie silnik pod względem mocy nie robi wrażenia (jeżdżę także Celiką , jestem klubowiczem Celika Clubu) ale jeśli chodzi o charakterystyke i kulturę pracy jest naprawde OK. Pozdrawiam i raz jeszcze witamm.... Jeśli zrobie fotki napewno w podpisie i w galerii ukaże się również moja e30-stka.....
Opublikowano
ELO WSZYTSKIM ! ! ! interesujacym sie bardzo a nawet bardziej BMW (BardzoMocnyWóz) jest posiadaczem 2 modeli 1 moge sprzedac ? e34 Tourning 92r 2,0 24v v6 sprzedam za 6tys ja by kto byl zaintereswoanym to walcie na 505295409