Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich ! I moja E39 528i ! Jest u mnie 3 miechy i juz zrobiła 30.000 km! :twisted: Hmm..mały opis dam na ogólnym co do zachowania tego modelu ! Pozdro ![/b]
Opublikowano

Chciałbym na początku przeprosić za późne przywitanie ale ostatnio jakoś czasu brak . Jestem z okolic Warszawy i zacząłem swoją przygodę z marką BMW dokładnie 3 dni temu . Tego pięknego dnia stałem się dumnym posiadaczem sedana E36 320i .... w kolorze granatowym.Rok produkcji 1993 przywieziony tego roku z zagranicy . Stan silnika tapicerki ,blach zadawalająca. Gorzej z zawieszeniem . Dlatego odkładam pieniążki . Po prostu się zakochałem . Pozdrawiam wszystkich i witam serdecznie forumowiczów .

Max

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Mam na imie Piotr i jestem z Wrocławia :D. Troszkę tu narazie nie pasuje bo jeżdże Polonezem ale w przeciagu miesiaca najblizszego mam zamiar sobie sprawic E39 TDS'a 97-99 :)

Ciesze sie ze istnieje takie forum i mam nadzieje ze mi pomozecie z moimi sprawami.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

to i ja się przywitam :]

witam ja i moja BM-ka 316 1.6 benzyna z 1995 r. kolorek piękny czerwony soczysty.....

ciesze się nią "już" 3 dni !! :lol:

teraz szukam dobrego warsztatu w wielkopolskim województwie gdzie mi dobrze i schludnie założą gaz. przeszukałem już sporo wątków ale nie mogę nic znaleźć :?

Opublikowano
JESTEM POSIADACZEM OD NIEDAWNA BMW 318 E-36 . Nigdy wcześniej nie miałem styczności z tą marką. Do tej pory jeździłem OPEL VECTA. Po kilku dniach poruszania się BMW muszę powiedzieć, że auto jest rewelacyjne. :wink:
Opublikowano

A więc witam posiadaczy BMW, do ktorych poniekąd dołanczam, bedąc współuzytkownikiem 740d[E38]! Autko jest bardzo ciekawe, szybkie i eleganckie, wcześniej korzystaliśmy z Opli, ale Omega stała się troche za mała... Mam nadzieję, że bede w stanie zrobić wiele samemu dzięki Waszej pomocy, a także podzielić sie doświadczeniami! To dla mnie nowa marka, wiec prosze o wyrozumiałośc:)

POzdrawiam

Przemek

Opublikowano

Witam,

Chciałem się przywitać ( jestem nowy ale forum czytam od dawna )

Moim naaaaajwiększym marzeniem od wielu lat jest E36 328. Mialem okazje kupic w dobrej cenie Accorda z 99r którego chce obecnie opylić i spełnić kupić wreszcie to cudeńko. Na wydanie będe miał ok. 25.000 więc spokojnie coś znajde... Najchętniej bym wyjechał do niemiec i pewnie bym coś sobie tam upolował, ale gorzej z czasem na taki wyjazd. Znalazłem coś takiego w Ustroniu Morskim koło :) Kołobrzegu http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1624087

ale bardzo dziwnym trafem właściciel nie ma zielonego pojęcia na temat historii blacharskiej tej 328 - sprowadził ją rok temu z niemiec.

Trochę wydaje mi się to dziwne żeby sprowadzić samochod i mowic ze sie na tym nie zna w ogóle i nic nie powie, ale samochod przywiozl w calosc...

Srki, ze troche namąciłem, ale będe wdzieczny za pomoc.

Moze ktos wie cokolwiek na temat tego samochodu lub mieszka w okolicy...

Z góry thx i pozdrawiam

Opublikowano

witam wszystkich!!

posiadam BMW 320i oczywiscie e30

bede mial duzo pytan odnosnie slinika i przeniesienia napedu ale o tym potem :wink:

pozdroofki

Opublikowano

Witam,

Od wczoraj jestem posiadaczem tej pieknej marki jaką jest BMW :)

Autko kupiłem za większe pieniążki niż normalnie trzeba dać w tym roczniku, jednak jestem bardzo zadowolony - mechanicznie jest bez zarzutów :)

Co do spalania to coś za coś jak to mówią :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Smyczek.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Posiadam, jeszcze, e46 320d ale jestem w trakcie zmiany na cos innego. Oczywiscie pozostaje wierny BMW.

pozdrowienia

Opublikowano (edytowane)

Siemacie!!

...Acona 1978, PF 125 1982, PF 126 1984, Merc 123 1980, Golf II 1987, Audi B3 1988, BMW 520i 24V 1991, Audi B4 Avant 1993, a teraz BMW iA 525 Touring Executive 1996...i wszystko jasne :lol:

Edytowane przez misiek666
Opublikowano (edytowane)

witam

od 4 dni jestem posiadaczem BMW 525 TDS. niestety na poczatek wymiana pompy wtryskowej sie szykuje :cry2:albo i nie... :)

moja betty: listopad '92, automat, elektryka szyby i lusterka, pelny komputer, tempomat, radio bavaria :)

Edytowane przez Deacon
Wszystko o dieslach BMW .::: http://www.bmw-diesel.pl :::.
Opublikowano

Tak więc i ja sie przywitam. Posiadam jakieś 2 miesiące 525 vanos sedan z 1995 roku, automat. Mam wiele pytan odnośnie tego modelu i nie tylko. Dodatkowo posiadam jeszcze Vectre A 2,0 Gt - obecnie na sprzedaż.

Pozdrawiam wszytskich forumowiczów.

Opublikowano
Witam nazywam sie Marcin mowia na mnie KOCIK mieszkam w Hajnowce(woj. podlaskie) moje bmw to 323i 170KM M3 1997 rok :)
Opublikowano

Hej

Mam na imie Radek i nosze sie z zamiarem kupna E34 touring 520i badz 525i. Prosilbym o jakies sugestie, zeby nie wdepnac w mine.

Pozdrawiam z Pucka

Opublikowano
Witam , jestem nowy na tym forum i witam wszystkich serdecznie. Narazie powoże audi a4 2.5 tdi 150KM. Może kiedyś będzie bmw?? Pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

Witam :!:

Mam 21 lat, mieszkam w Ostrołęce (mazowieckie). Moją Beti, widoczną na gifie mam od maja tego roku. Sporwadziłem z Niemiec. Narazie bez zarzutu :8)

Pozdrawiam :!:

Opublikowano

Witam.

Troszkę późno się zorientowałem, że jest tu księga powitalna. Jednak mawiają, że lepiej późno niż wcale.

Serdecznie witam wszystkich pasjonatów marki BMW.

Dużo o niej słyszałem (więcej dobrego niż złego) i postanowiłem, że BMW będzie teraz moim kolejnym samochodem.

Szukam zatem ciekawego samochodu, i dlatego właśnie pozwoliłem sobie zawitać w to miejsce.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam i zapraszam do wymiany mysli.

MIEJCIE SIĘ WSPANIALE

Andrzej