Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia z Rosji !!!

Witam polskich kolegow - milosnikow marki BMW!

Obecnie posiadam e34 520 Islandgruen Metallik, ale marze o e39 !

Opublikowano
od nie dawna stałem się posiadaczem beemki model 318i e36, jest to najlepszy zakup w moim zyciu:) pozdrawiam wszystkich kierowcow beemek..
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich pierwszy raz. Do tej pory byłek tylko kibicem tego forum aż w końcu postanowiłem sie zalogowac. Posiadam

BMW E 34 520 24V z 91r, jezdze tym autem jakies półtara roku i jak narazie jestem zadowolony.... POZDRAWIAM WSZYSTKICH .....

Opublikowano

witam wszystkich!

czaje sie wlasnie na e-36 touring , moze cos z tego bedzie :]

pozdr

Opublikowano

Również witam wszystkich bardzo serdecznie. Śledzę forum od kwietnia tego roku, kiedy to sprawiłem sobie 16-letnie E-34 520i (może i stare ale "w starym piecu diabeł pali") - a dziś zdecydowałem się zarejestrować.

Pozdrawiam gorąco z gorącego wybrzeża.

Opublikowano

Siemanko

witam kolegow i kolezanki czyli wszystkich na forum

obecnie posiadam e46320d,ale prawdziwą pienkność :mrgreen: niedawno sprzedałem do Poznania było to m3 cupe z 97r.pozdrawiam Ps.zycze miłej zabawy na forum. :P [/b][/i]

Opublikowano

Od paru tygodni siedze w e46 330d wrazenia nie do opisania gdyz do tej pory poruszalm sie raczej pseudo autami :) wiec witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam

Orlik

Opublikowano
Witam, od dłuższego czasu przeglądam Wasze forum i w końcu postanowiłem się zarejestrować, Pozdrawiam, Olek.
Opublikowano

Witam!

Mam na imię Darek i jeżdżę motocyklami BMW od prawie 10 lat, a teraz przyszedł czas na samochody (oczywiście bez rezygnacji z pierwszego :D )

Przymierzam się do E46 320d lub E??(niedouczenie chwilowe) 520/30d, ale tak bardzo pewien co lepsze to nie wiem, bo ostatnie 7 lat zajmowałem się zawodowo Audi i VW, a teraz nadejszła wiekopomna chwila na Bardzo Małe Woziki :)

No w każdym razie pozdrawiam wszystkich.

Darek

Opublikowano

Witam

Od kwietnia ujeżdżam E60 530d z active steering i dynamic drive. Na www.e60.net jestem pod nickiem "PoleApart". Na pl.misc.samochody jako "Przemek V". Link do zdjęć w sigu.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Pasjonuje się BMW z lat 80-90.

Jestem w posiadaniu E30 320i 88r.

Gorąco pozdrawiam forumowiczów.

Tymon

Opublikowano
Hej. Czytam forum już od dłuższego czasu bo jest NIEOCENIONYM źródłem informacji na temat BMW :) Jeśli chodzi o te samochody, to jestem ich kompletnym fanem !! Miałem przez kilka lat e32 730iA i mimo, że ten samochód dał mi nieźle w kość (no taki egzemplarz kupiłem zmęczony dość :)) to zaczął on moją fascynację marką. Tydzień temu dokładnie kupiłem e36 320i Touring 1995 i... ech... szkoda gadać... SUPER :) choć mógłby byc 323 :) to trafiłem chyba na auto chyba naprawdę niezłym stanie. Się okaże :) Pozdrawiam i do napisania!
Opublikowano

Witam, od tygodnia jestem posiadaczem BMW E30 316 z 1990r. z wstawionym silnikiem 1.8 is. Narazie nie chodzi to tak jak powinno ale trochę włożonej pracy i mam nadzieje że będzie chodzić jak powinno. Na forum będę się starał pomagać kolegom w stopniu jakim będe mógł choć na początku będe sam liczył na waszą pomoc.

Pozdrawiam