Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich miłośników. Aktualnie mam 3GT, w życiu posiadałem jeszcze sześć innych "bawarek".

Pozdrawiam wszystkich, Andrzej (Gorzów Wlkp.)

Witaj Andrzeju. Pochodzę z Krzyża więc Drezdenko, Strzelce, Gorzów to moje "okolice" z dzieciństwa. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów, zakupiłem drugie bmw i jestem mile zaskoczony. Obecnie X5 E53:

Seria i typ nadwozia: X5 E53 SAV

Model: X5 3.0d M57N

Region: ECE

Kierownica: z lewej (L)

Skrzynia biegów: neutralna (N)

Rok produkcji: 2005-06.

Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów, zakupiłem drugie bmw i jestem mile zaskoczony. Obecnie X5 E53:

Seria i typ nadwozia: X5 E53 SAV

Model: X5 3.0d M57N

Region: ECE

Kierownica: z lewej (L)

Skrzynia biegów: neutralna (N)

Rok produkcji: 2005-06.

No pozdrawiam i szerokości

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witajcie,

jestem rowniez nowy na forum, posiadam f20 116i juz 2 lat.

Pozdrawiam

I wreszcie zawitałeś i do nas. Pozdrawiam

Opublikowano
Witajcie,

jestem rowniez nowy na forum, posiadam f20 116i juz 2 lat.

Pozdrawiam

Cześć, witaj :) pewnie będziesz mógł sie podzielić spostrzeżeniami :)

Zaglądaj często na forum :)

Opublikowano
Dzień dobry wszystkim posiadaczom BMW, mam nadzieję, że moja wiedza tutaj się przyda jak i otrzymam czasami pomoc ze swoimi dylematami :)

Było:

BMW E60 525D WBANC51020B134888 - Rozbita

BMW E60 525D WBANC51080B130215 177KM -> 221KM + xHP Stage 3 - Sprzedana

Aktualnie:

Mercedes W212 E200 CGI

Opublikowano
Dzień dobry wszystkim posiadaczom BMW, mam nadzieję, że moja wiedza tutaj się przyda jak i otrzymam czasami pomoc ze swoimi dylematami :)

Witaj kolego. Widzę że masz 525d.

Opublikowano

Ledwie znalazłem ten wątek :)

Witam wszystkich raz jeszcze bo już pierwszy post poszedł wcześniej.

Jestem totalnie nowy na forum, totalnie nowy i zielony z tą marką.

Póki co jestem zadowolony z wyboru choć to dopiero 7 miesięcy radości posiadania i co najważniejsze korzystania :D

Przesiadka po 20 latach z Hondy (Civic / Accord)

Pozdrawiam

Jerzy A.

Opublikowano
Ledwie znalazłem ten wątek :)

Witam wszystkich raz jeszcze bo już pierwszy post poszedł wcześniej.

Jestem totalnie nowy na forum, totalnie nowy i zielony z tą marką.

Póki co jestem zadowolony z wyboru choć to dopiero 7 miesięcy radości posiadania i co najważniejsze korzystania :D

Przesiadka po 20 latach z Hondy (Civic / Accord)

Pozdrawiam

Jerzy A.

Witaj kolego teraz i wśród swoich

Opublikowano
Cześć! Co prawda zarejestrowałem się lata temu, ale na ogół wszystko co potrzebowałem było już w historii więc tak sobie cicho siedziałem :mrgreen:
Opublikowano
Cześć! Co prawda zarejestrowałem się lata temu, ale na ogół wszystko co potrzebowałem było już w historii więc tak sobie cicho siedziałem :mrgreen:

Ha ha można i tak. No to witaj STAŁY BYWALCU

Opublikowano

WITAM.

przyszedłem bo zdaję firmową furkę z darmowym paliwem i ASO, więc wpadłem poszukać porad co do zakupu E46 bo na E38 mnie nie stać.

WITAM.

Opublikowano
WITAM.

przyszedłem bo zdaję firmową furkę z darmowym paliwem i ASO, więc wpadłem poszukać porad co do zakupu E46 bo na E38 mnie nie stać.

WITAM.

Witaj kolego. To pomyślnych łowów i daj znać jak coś odbierzesz na cel. Doradzimy

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Zalozylem konto na forum, po zakupieniu GO5. Szukam porad jak najlepiej o to cudo dbać, żeby służyło dłużej niż E46 cabrio (co to była za radość przy jedzie próbnej, ten wiatr we włosach...).

Chciałem tez podziękować tym których gdzieś na drodze spotkałem. Uprzejmosc jaka wzajemnie okazują sobie kierowcy BMW jest bardzo fajna. Tak trzymać.

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie. Zalozylem konto na forum, po zakupieniu GO5. Szukam porad jak najlepiej o to cudo dbać, żeby służyło dłużej niż E46 cabrio (co to była za radość przy jedzie próbnej, ten wiatr we włosach...).

Chciałem tez podziękować tym których gdzieś na drodze spotkałem. Uprzejmosc jaka wzajemnie okazują sobie kierowcy BMW jest bardzo fajna. Tak trzymać.

Niech i ta fura da Ci wiele radości

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie:)

Jestem posiadaczem F25 X20d. 9 lat temu teść chciał kupić nowe Q5, a ja go namowiłem na jazde próbna X3. Beemka wygrała, a ja od pół roku jestem jej nowym właścicielem :)