Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, jestem wlascicielem BMW Serii 3 f30 M-pakiet wizualny (zew i wew) kupiony od dealera BMW. Oby sie nie psuł ;)
Opublikowano

Witam wszystkich . Jestem nowy na forum ..

Po dłuższej przerwie wracam wam pomagać z tematami reflektorow samochodowych ich modyfikacjami i naprawami. Nie chcę się tutaj reklamować ale chętnie pomogę wam rozwiązać wszelkie problemy z tematami reflektorow..

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć.

Właśnie dostałem VIN do mojej pierwszej beemki. Niestety, jest to ta "niepełnosprawna" jedynka, może z xDrive nie będzie tak źle ;)

Już się sporo dowiedziałem dzięki temu forum, mam nadzieję, że także będę mógł w przyszłości komuś pomóc. Dlatego też zapadła decyzja o wstąpieniu w Wasze szeregi :)

120XD został wybrany głównie w celu holowania przyczepy kempingowej Hobby 500 KMFE.

Dzięki za przyjęcie i do później :handshake:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzień dobry wszystkim.

Właśnie stałam się właścicielką BETUNI :D A więc chciałabym się przywitać i pochwalić .Witam Wszyskichich i przedstawiam moją BETUNIĘ a jest to BMW E87 118i z 2009 roku w pięciu furtkach .

Witajcie i mam nadzieję iż wiele sie tu nauczę i jeszcze więcej dowiem . Pozdrowionka dla Wszystkich i udanego weekendu.

Opublikowano
Witam wszystkich. Od tygodnia jestem posiadaczem BMW e91 3018d 2011r 143km niestety mało zadowolonym.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam wszystkich :) Mam na imię Marcin i od roku posiadam X3 E83 M47. Mam nadzieję, że spotkam tu wielu pasjonatów pozytywnie zakręconych na punkcie tych aut :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lepiej późno niż wcale.

Ja Mariusz i moja "Czarna Perła" E39 Touring 525D dumnie dołączamy do grona posiadaczy "królowych szos"

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam wszystkim jestem szczęśliwym posiadaczem BMW F11 z 3 litrowym silnikiem Diesla. Pozdrawiam

Witaj ;) ja również mam diesla i tak to wygląda.... że diesel kosztuje swoje...

Opublikowano
Witam wszystkim jestem szczęśliwym posiadaczem BMW F11 z 3 litrowym silnikiem Diesla. Pozdrawiam

Witaj ;) ja również mam diesla i tak to wygląda.... że diesel kosztuje swoje...

Ale odpłaci się właścicielowi przy użytkowaniu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jestem nowy, ale się przywitam po raz drugi, bo po E36 i paru latach przerwy, wróciłem do BMW i wracam tutaj :8)

Szerokości Panie i Panowie.

Mat.

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam na imię Sebastian. Dzisiaj zapadła decyzja zakupu BMW E39 530d 2002r.

Mam nadzieję, że na forum znajdę wiele ciekawych informacji dotyczących eksploatacji mojego nowego nabytku, chętnie podzielę się również swoim doświadczeniem.

Jeszcze raz się przywitam po 9 latach, po E39 było E61, teraz od 4 lat jest G31

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam na imię Sebastian. Dzisiaj zapadła decyzja zakupu BMW E39 530d 2002r.

Mam nadzieję, że na forum znajdę wiele ciekawych informacji dotyczących eksploatacji mojego nowego nabytku, chętnie podzielę się również swoim doświadczeniem.

Jeszcze raz się przywitam po 9 latach, po E39 było E61, teraz od 4 lat jest G31

Witaj ponownie

Opublikowano
Cześć Wszystkim. Jestem nowy na forum, czy szczęśliwym posiadaczem BMW g30 530i xd, okaże się za jakiś czas. Od 20 lat tyłek woziły Citroeny, Xantia, C5 i C5 X7, jeżdżące kanapy, bezproblemowe, a w sercu na zawsze biała Xantia. Pozdrawiam i samych przyjemności z jazdy życzę Wam wszystkim.
Opublikowano
Cześć Wszystkim. Jestem nowy na forum, czy szczęśliwym posiadaczem BMW g30 530i xd, okaże się za jakiś czas. Od 20 lat tyłek woziły Citroeny, Xantia, C5 i C5 X7, jeżdżące kanapy, bezproblemowe, a w sercu na zawsze biała Xantia. Pozdrawiam i samych przyjemności z jazdy życzę Wam wszystkim.

Widocznie czas na zmianę. Czasem trzeba się przełamać. Witamy wśród "swoich"