Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Od października 2019 jestem właścicielką i3, na Forum trafiłam szukając polecanego warsztatu.

Znalazłam, dziękuję :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Chciałem się przywitać „nowy” na forum jestem posiadaczem BMW, choć przez lata przewijały się różne marki ponownie wróciłem do biało niebieskiego śmigła .

Pozdrawiam wszystkich :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Szanownych Kolegów !

Od dawna ujeżdżam motocykle z pod znaku szachownicy , a teraz przyszedł czas na X3 .

Więc postanowiłem odwiedzić to forum , bo chyba będę miał trochę pytań .

Pozdrawiam

Shrek2

Opublikowano
Cześć. Jestem Jacek. Prowadzę renowację E36. Mam nadzieję, że znajdę tutaj potrzebne informacje :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, tutaj Jarek. Na koncie przejechane już kilka milionów km, ale E61 to dopiero pierwsze auto ze stajni BMW.

Auto E61, 177KM, 2010r.

Witajcie :)

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cześć, jestem nowym użytkownikiem. Przybyłem się podpytać o parę spraw, bo być może będę zmieniał samochód i BMW znalazło się w zakresie zainteresowania :)
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów,

decyzja podjęta, kupno X4, choć jestem jeszcze na etapie wybierania konfiguracji już czuję klimat marki BMW.

Jako, że jeszcze zakup nie został sfinalizowany, nie podaję "mojej" ostatecznej konfiguracji ;)