Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem szczęśliwym posiadaczem BMW f10 528 2012 z USA zawsze chciałem mieć coś z serii 3, a wyszło 5 :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry wszystkim zacnym Forumowiczom.

Dziękuję za przyjęcie do grona.

Mam nadzieję na miłe dyskusje i wymianę wiadomości.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć, jakiś czas temu zostałem posiadaczem E34.

Od czasu kupna często zaglądam na forum w poszukiwaniu odpowiedzi i rozwiązań kilku problemów, z którymi mam kłopot.

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów, od niespełna 1,5 miesiąca csieszę się posiadaniem BMW X5 E70 :D, jestem bardzo zadowolony z jazdy i cieszę się, że mogłem dołączyć do tego wspaniałego forum. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na jakimś zlocie :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam! Maniaków, sympatyków i użytkowników Bayerische Motoren Werke. Jestem posiadaczem E87 118i.
Opublikowano

Bardzo Miło Was poznać!

Jestem szczęśliwym posiadaczem E39 520i 2001r. Radość jest! Pozdrawiam Dolny Śląsk

Opublikowano

Witam wszystkich sympatyków czterech kółek BMW. Nazywam się Mariusz.

Od pół roku jestem i tu mam NADZIEJĘ, że szczęśliwym posiadaczem rodzynka BMW E90 320si. ( Tak znam legendy i wady silnika N45B20A ) :?

Pozdrawiam serdecznie :D

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim !

Od nie dawna jestem posiadaczem E61 , i mam nadzieje że na długi czas :)

Życzę wszystkim bez awaryjnej eksplatacjii wszystkich serii B-emek :)

Do usłyszenia na forum

Pozdrawiam

Opublikowano
Witajcie, kupilem sobie wymarzone e39....520i, jako ze jest to moje pierwsze bmw, wertuje forum , czytam , zglebiam interesujace mnie tematy......pewnie bede mial sporo pytan wiec licze na pomoc. Pozdrawiam z Gdanska
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć witajcie :) od miesiąca jestem posiadaczem F31 320d efficient dynamics

Auto dokładnie nie takie jak chciałem - miał być benzynowy suv, a mam kombi w dieslu:)

Po miesiącu- jestem mega zadowolony, komfort jazdy, prowadzenie, przyspieszenie - jest nieporównywalne do poprzednich moich samochodów (skody i hondy). Mam nadzieję że trójka zostanie w mojej rodzinie na dłużej.

Pewnie będę pytał o każdą bzdurę, więc proszę o wyrozumiałość ;)

Pozdrawiam, Karol

Opublikowano

Witam wszystkich !

Jestem posiadaczem BMW i liczę na pomoc ze strony forumowiczów -jednocześnie oferuję swoją w zakresie szeroko pojętej wiedzy dotyczącej smarowania silnika (oleje samochodowe) Wiedza praktyczna oraz teoretyczna. Będąc jednym z Was liczę również na konstruktywne i rzeczowe dyskusje na każdy temat ( głównie BMW :wink: )

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich

E36 323i Touring / Opole

Masa innych dupowozow o ktorych nie bede sie rozpisywal :)

Pozdrowienia!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, dołączyłem do Was aby zasięgnąć informacji o BMW F30, przymierzam się do zakupu. Aktualnie posiadam e46 320d

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zarejestrowałem się w 2010 w celu weryfikowania i zdobywania wiedzy. Trochę śmiesznie pisać po 9 latach w dziale "jestem nowy" :) ale chciałem dopełnić formalności.

Pozdrawiam całe grono pozytywnie zakręconych na punkcie 3 magicznych liter :8)