Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, od nie dawna użytkownik E90. Moje pierwsze BMW, wcześniej było: golf1, caro, croma, 626, maluszek, carina, passat, primera, avensis, ibiza, octavia, touran, no i teraz yaris i bmw.
Opublikowano
Witam wszystkich. Jestem "nowy", ale forum obserwuję od kilku lat od kiedy jestem właścicielem BMW. Wiem, że to właśnie dzięki moderatorom i ich pracy udaje się utrzymać tak profesjonalny i wysoki poziom. Dziękuję wszystkim aktywnym użytkownikom za ich posty, bo dzięki temu korzyść odnoszą wszyscy , również ci bardziej bierni, czyli i ja. Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

cześć Wszystkim

od kilku dni ujeżdżam F32 w benzynie

to już drugie BMW w garażu bo zaczynałem 3 lata temu od S1000XR

Zobaczym jak bedzie na 4 kółkach

Pozdrawiam

MIKI

Opublikowano

Witam wszystkich. Aktualnie nie mam żadnego BMW dlatego rozpoczynam poszukiwanie samochodu i po głowie chodzi mi e90. Wcześniej jeździłem Audi TT.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Siema. Chciałem się przywitać z wami. Jestem Michał ze Śląska lat 33. Planuje za rok kupić X3 dlatego tu jestem. Obecnie jezdze Vectra C w kombi 1.9 CDTi. Pozdrawiam
Opublikowano
Witajcie drodzy forumowicze. Od nie dawna jestem właścicielem bmw serii 5 i mam nadzieję znaleźć tutaj wiele cennych informacji na temat tej marki.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam wszystkich, interesuję sie Bmw od bardzo długiego czasu, nie rozstaję sie z marką od około 10 lat ;) pozdrawiam wszystkich
Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano

Witam wszystkich,

Kiedyś e30, teraz f20 i będzie jeszcze kolejne BMW.

Przywiązany do marki od lat.

Pozdrawiam

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Po długiej nieobecności powróciłem. W latach 2004-2007 jeździłem pomodzoną E36 limo. Później przeplatało się sporo innych samochodów. Na Święta sprawiłem sobie prezencik a mianowicie E46 320ci.

Oficjalnie chciałem się ponownie przywitać na forum :)

Opublikowano

Witam wszystkichna forum ! Od kilku dni jestem posiadaczem BMW SERII 3 GRAN TURISMO 320i SPORT

Wczesniej jezdzilem Omega wiec nadal zostaje przy tylnym napedzie.

Nie wiem jeszcze jak sie poruszac po forum i gdzie czegos szukac.

Wiec prosze o wyrozumialosc jak cos zle napisze.

Szukam jakichś informacji na temat opcji w komputerze(radiu)

Opublikowano

Alo!

Od niedawna jeżdżę E91 i jest to miłość od pierwszego przejechania ;)

Widzę, że sporo tu przydatnych informacji i ludzi chętnych do pomocy. Mam kilka rzeczy do zrobienia w aucie drobnych i kilka planów, ale bez spektakularnych projektów :)

Mam nadzieję, że nie zamęczę swoją dociekliwością kolegów forowiczów ;)

Pzdr,

bol3k_k

F31 320d+

Opublikowano
Powitać. Z końcem roku, rzutem na taśmę przed zmianą przepisów podatkowych zamówiłem swoją pierwszą beemkę. Odbiór w marcu. Pozdrawiam forumowiczów.
Opublikowano

Witam ,

Posiadaczem BMW stałem się przypadkiem jakieś rok temu, do tej pory były auta z pod znaku czterech pierścieni.

Opublikowano
Cześć, jestem z Wami od 07.2018, dużo się w tym czasie dowiedziałem z forum, ale jeszcze nie miałem okazji się przywitać