Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich. W październiku odebrałem moją 118d jak już się dowiedziałem po drugim lifcie. Pozdrawiam
Opublikowano

Dzień dobry,

Pozdrawiam z Łodzi. Po 3 latach zabawy E70 X5 30d przyszedł czas na zmiany. Przesiadłem się na F15 X5 35i.

Po 1000 km widzę, że będzie o czym pisać :D

Szerokości,

Tomek

Opublikowano

cześć.

Jestem na etapie poszukiwania swojego pierwszego BMW. Głównie celujemy w jedynkę ale jak się nic nie trafi ciekawego to trójka też będzie wchodzić w grę.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dzień doberek wszystkim.

Od pewnego czasu noszę się z zamiarem zakupu E38. Mam nadzieję zaczerpnąć nieco wiedzy na ten temat.

Bety jakie miałem wcześniej to (dawno temu) to E21 2.0 R6 benzyna i niedawno sprzedana została E60 3.0 D.

Pozdrawiam,

Rafał

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od lutego 2017r. jestem w gronie posiadaczy BMW 1 F20 i w końcu nadeszła pora, aby dołączyć do forum.

Opublikowano

Czesc,

Przymierzam się do zakupu E90 w benzynie. Mam nadzieję że z Waszą pomocą znajdę coś sensownego

Pozdrawiam Kamil

Opublikowano

Witam wszystkich.

Aktualnie rozglądam się za e39 525i lub 530i po lifcie.

Jest może ktoś z Bydgoszczy z takim autem kto chciałby opowiedzieć o nim trochę na żywo?

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie Klubowicze!

Mieszkam w stolicy i szukam BMW Serii 1, aby na poważnie rozpocząć przygodę z legendarną marką.

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich!

Od wtorku stałem się posiadaczem E91.

Jest to moje pierwsze BMW, mam nadzieje że mnie nie zawiedzie ;)

Mateusz

Edytowane przez miodek89