Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Z tej strony Pablo, jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem pierwszego w życiu bmw e46 328i. Chciałem się z Wami przywitać.

Mam nadzieję, że będę mogł liczyć na Wasze porady i korzystać z Waszego doświadczenia Panowie, gdyż ja sam w temacie bmw nie wiem nic.

Jako farmaceuta zawsze chętnie odwdzięczę się poradą w sprawach apteczno-farmakologicznych ;).

Służę pomocą ;)

Pozdro dla forum,

P.

Opublikowano

Witajcie!

Jestem Paweł. Na dany moment jeszcze nie posiadam swojej bawarki aczkolwiek mam nadzieję, że z Waszą pomocą coś znajdę :). Poszukuję e46 2.2/2.5. Na codzień studiuję i pracuję jako programista. W czasie wolnym ćwiczę na siłce.

Pozdrawiam P.

Opublikowano

Witam forumowiczów,

BWM seria 1 zawsze mi się podobała. Od zeszłego tygodnia jestem uzytkownikiem F20, 116d.

Jestem bardzo miło zaskoczony tym samochodem a zwłaszcza silnikiem :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć wszystkim!

jestem nowym członkiem i poszukuję aktualnie E46 3.0d :)

miłego forumowania! :)

Opublikowano
Witam kolegów! :8) Nazywam się Piotrek, posiadam e92 z '07r. i rozważam nieco bliżej poznać te auto. Liczę na fachową poradę i pomoc w modyfikacjach. Pozdrawiam! :cool2: :cool2:
Opublikowano
Witam wszystkich wielbicieli BMW. Mam na imię Włodzisław i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 760i. Liczę na to, że będę mógł wykorzystać waszą wiedzę. Zawodowo zajmuje się budowlanką, więc z tego tematu też mogę doradzić.
Opublikowano

Witam wszystkich

Jeszcze nie posiadam własnego bmw, ale mam nadzieje że się to zmieni z Waszą pomocą ,bo już kilka mam na oku i liczę na pomoc .

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Cześć wszystkim :) założyłem już swój temat a zapomniałem się przywitać!

Michał z Krakowa :) posiadacz E39 :)

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Z tej strony Tomek, korposzczur z Lublina :) , jak wszystko pójdzie dobrze to już wkrótce właściciel e92 335d,

Pozdrawiam forumowiczów :wink: