Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowy. Nie mam co prawda swojego BMW (jeszcze) ale mam nadzieję że z Waszą pomocą szybko je nabędę bo mam parę groszy i chęci :)
Opublikowano

Siema wszystkim.

Zajrzałem na to forum, ponieważ planuję kupno bmw. Przejrzałem kilka tematów aż w końcu przyszedł czas na wypowiedzi, pytania itp ;D

Pozdrawiam

Opublikowano
A już myslałem, że pierwsze forum, gdzie nie ma powitalni - bardzo się cieszę, że je odnalazłem - witam wszystkim "trzyliterowców" ;)
Opublikowano

Witam tak jak wszyscy na tej czesci forum jestem nowy. Posiadam BMW e91 2009 325d w pakiecie Performance.

Mam nadzieje na mile przywitanie i pomoc w problemach.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich

Szukałem i znalazłem albo ona znalazła mnie :), 116i silnik 2,0 rocznik 2009, czarna.

Mam nadzieję być z niej tak zadowolony jak z poprzedniego samochodu ( focus )

Opublikowano

Witam wszystkich. Właśnie sprzedałem swoją e46 328 coupe i jestem na etapie poszukiwań e39 530i. Miło mi do was dołaczyć

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć! Od 3 lat mam E39 ale jakoś tak wyszło, że dopiero teraz zjawiam się tutaj...

pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam Serdecznie,

Na forum zawitałem z uwagi na planowany zakup E46 benzyna. Sporo cennych informacji już znalazłem za co serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam Wszystkich. :D

Opublikowano
Witam wszystkich. Czy ktos mi moze odpowiedziec na pytanie gdzie moge sie wypowiadac jak nowy urzyszkownik forum?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam wszystkich. Czy ktos mi moze odpowiedziec na pytanie gdzie moge sie wypowiadac jak nowy urzyszkownik forum?

Urzyszkownikowi bliżej użytkownikowi czy też użyszkodnikowi?

With mobilephone sent.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Chciałbym przekazać ogromne wyrazy szacunku dla Twórców tego forum! Przyznaje, że wielokrotnie korzystałem z wiedzy na forum. Niestety praca i inne obowiązki nie pozwalały mi zaangażować się w życie tego miejsca. Przyszedł czas aby to zmienić!

W rodzinie od lat posiadamy kilka BMW. Sam także jestem szczęśliwym posiadaczem E39. Ogólną obsługę przy aucie zawsze staram się wykonać sam (na ile jest to oczywiście technicznie możliwe). Jestem zwolennikiem aut w oryginalnym stanie.

Mam nadzieję, że z zaangażowaniem będę mógł wspierać to znakomite forum.

Jeszcze raz witam! :)