Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Na imię mam Jacek. Przygoda z marką BMW zaczęła się w 2001 roku od e34. Super się spisywała ta bawarka bo sam zrobiłem nią 360000 przez 5 lat i na prawdę złego słowa nie powiem. Teraz po latach postanowiłem wrócić i zakupiłem X5. Póki co jest elegancko.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie. :8)

Opublikowano
Ja również witam. Na razie nieoficjalnie. Adrian. lat 19. Przyszedłem się poradzić. Nie ukrywam tego.
Opublikowano
Cześć! Bardzo mi miło zagościć u Was. Jeszcze nie mam BMW, ale wierzę że to wkrótce się zmieni ;)
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie! Od niedawna jestem posiadaczem BMW 118i i jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Jest kilka rzeczy, które muszę zrobić, ale poza tym rewelacja! Nie pamiętam kiedy tak dobrze jeździło mi się samochodem :wink:
Opublikowano

Gratuluje zakupu, życzę bezawaryjnej eksploatacji nowego nabytku i witam na forum :cool2:

P.S. Zachęcam do stworzenia w odpowiednim miejscu prywatnego wątku o swoim aucie.

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Paweł i niedawno stałem się przypadkiem posiadaczem E60 po dosłownie kilku dniach zmieniłem drugie auto (Auris) na E87.
Opublikowano
Witam szanowne grono, jeszcze nie posiadacz, ale już niedługo. Szukam E90 R6, jest kilka forumowych ogłaszanych, wartych uwagi, ale niestety mam za daleko...pozdrawiam z okolic Zielonej Góry...
Opublikowano
Witam wszystkich starych i nowych. Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem E90tki. Auto po długich poszukiwaniach, przeglądania ogłoszeń, czytania informacji na forum i zjeżdżenia połowy Polski kupiłem w Niemczech i osobiście przywiozłem do kraju. :D
Opublikowano
Witam wszystkich. Zarejestrtowałem się na forum wczoraj, ponieważ nabyłem ciekawy egzemplarz E46-tki 330 w wersji xdrive, na razie 184 kuce, ale na dniach będzie ich więcej :) Osobiście sprowadziłem ją do kraju z Niemiec. Pozdrawiam! :D
Opublikowano

Witam!

Właśnie przesiadłem się na BMW E60. Wiele informacji dotyczących intersującego mnie modelu znalazłem na forum. Mam nadzieje, że poznam wielu miłośników motoryzacji. Liczę na pomoc w szerszym poznaniu modelu E60. :D

pozdrawiam, Jarek

Opublikowano
Witam serdecznie kolegów i koleżanki. Jestem Marcin z lodzi.Po półrocznym poszukiwaniu wreszcie trafiłem e60 lci 3.0 d, na razie jestem zadowolony :D :D
Opublikowano
Witam jestem nowym posiadaczem BMW e39 528i touring auto będzie do użytku codziennego z przeznaczeniem na wyjazdy weekendowe. Jeszcze pare spraw do ogarnięcia i mam nadzieje że będzie wszystko super. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i fanów BMW oraz moderatorów. :wink:
Opublikowano

Witam!

Od niedawna jestem użytkownikiem BMW E60. Mam nadzieję poznać wielu klubowiczów i poznać dokładnie model E60. Informacje z forum to dobry początek, reszta zapewne na spotach lokalnych...

pozdrawiam, Jarek