Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem Klara z Wawy, od 2 dni posiadaczka E46 318i. Na bmw namówił mnie kolega z warsztatu Auto Ekspert, wcześniej fanka MB :lol: Mam nadzieję zgłębić temat dzięki forum i pomocy innych użytkowników. Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam, od 2 miesięcy posiadam E60 535d 2009 jestem w Warszawy ale obecnie mieszkam w Wielkiej Brytanii. Wcześniej jeździłem E30 2.0, E39 4.4 V8. Na forum szukam wsparcia w poznawaniu nowego auta.
Opublikowano

Witam was :)

od 2 tygodni jestem posiadaczem BMW 520i, jestem bardzo zadowolony z samochodu teraz czas na zapoznanie się z wami, maniakami marki, hobbystami oraz pasjonatami.

jestem z Łodzi myślę że na jakimś spocie poznam kilku z was, forum czytam juz od jakiegoś czasu i praktycznie na wszystkie pytania znajduję odpowiedzi.

Opublikowano

Witam Was z deszczowej Szkocji.

Od 2008 jestem szczesliwym posiadaczem

E24 z 87r 5.0 V12 po przekladce silnika

http://upload.secondsun.pl/img/1414176885img-20140916-wa0003.jpg

I w tym tygodniu zakupilem

E31 z 97r 4.4 V8

http://upload.secondsun.pl/img/141417744020141020_175523.jpg

Opublikowano

Witam

Od tygodnia stałem się ponownie bo dłuższej przerwie szczęśliwym posiadaczem marki Bmw e46 Touring 2.0d. Wcześniej jeździłem Bmw e36 coupe 2.8,Bmw e36 touring 2.0, Bmw e30 cabrio 2.0 , Bmw e30 sedan 2.0 lecz nie wiem czemu nastąpiła chwilowa zmiana na Audi A4 B6 2,5 Tdi Quattro ale wróciłem do ulubionej marki...

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, jestem przed kupnem BMW - stąd moje zainteresowanie forum i jak narazie szukam Waszej pomocy w doborze autka.

Pozdrawiam

Munal

Opublikowano

Siema :)

witam serdecznie, mam na imie Łukasz, mieszkam od 7 lat w irlandii i jestem szczesliwym posiadaczem F10-tki :)

pozdrawiam i do uslyszenia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich na forum . Jestem posiadaczem e60 530d 235km 2007 po lifcie. Mam nadzieje , że znajdę tu odpowiedzi na pytania związane z moim samochodem . Dodaję także że jestem mechanikiem amatorem .
Opublikowano
Witam wszystkich. Przyszedł czas się zarejestrować i napisać coś o sobie. Podjołem decyzję aby spełnić drugie swoje marzenie motoryzacyjne, co prawda z 20-sto letnim opóźnieniem ale nadal aktualne. Chcę wreszcie kupić wymarzone bmw e32, kwota przeznaczona to 10 tysi. Warunek to jasny środek, ciemna buda noi żeby niebyło zabardzo zamordowane. Jeśli chodzi o silnik to chyba nailepszym rozwiązaniem będzie rzędówka. Mam nadzieję że koledzy pomogą w razie jakichś wątpliwości. Pierwszy pojazd marzeń to motocykl m72 którego utrzymanie w sprawności i oryginale graniczy z cudem. Bmw będzie służyć góra 3 tygodnie w roku a reszta to tylko w koło komina żeby w ziemię niewrosło. Mile widziane jakiekolwiek sugestie. Pozdr
Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów. Jeszcze nie posiadacz BMW, ale werzę, że nadejdzie taka chwila, kiedy posiadanie auta tej marki da mi radoś:)
Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów. Jeszcze nie posiadacz BMW, ale werzę, że nadejdzie taka chwila, kiedy posiadanie auta tej marki da mi radość:)