Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jestem Tomek i od jakiegoś czasu jestem znowu posiadaczem BMW, (wcześniej było E34 520i) obecnie X3 2.0 d 2005r.. Auto zostało kupione u zachodniego sąsiada z przebiegiem 202 tys. km.

Opublikowano
Witam wszystkich na forum Bawarska technika jest u mnie nowością wcześniej Subaru i inne ale teraz E91 2006 320d całkiem fajne autko i zostawia legacy daleko z tyłu pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

Witam

To moja pierwsza sztuka.

Sprawdziłem Opla, hondę, audi inne trabanty i maluchy czas na BMW :cool2:

Pozdrawiam

Rafał in Otwock

http://images69.fotosik.pl/206/7aa0073cc44f610bmed.jpg

Opublikowano

Witam,

jestem z Dukli (podkarpackie), od niedawna mam nową "zabawkę" E53 3 l diesel, z 2003 roku, do niedawna jeździłem E39 530 d z 2000 roku.

Witam wszystkich serdecznie

pozdrowienia z Beskidu Niskiego

Tomek

Opublikowano

Witam wszystkich,

dzisiaj dołączyłem do tego zacnego grona forumowiczów. W miniony weekend stałem się właścicielem 320d z 2003 roku po 4 miesiącach poszukiwań. Mimo że rejestracja dopiero dzisiaj to wiele wątków poznałem już na wylot przez te 4 miesiące, to forum to świetna baza wiedzy ;)

Jako, że zakup auta to dopiero pierwszy z problemów i moja przygoda dopiero się rozpoczyna -proszę o wyrozumiałość ;)

Opublikowano

Hi,

Niniejszym melduje się szczęśliwy :D posiadacz (od 3 dni) czarnego F30 328i. Jak na razie się Go uczę. W razie problemów liczę na pomoc ;).

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Jarek.

Obecnie jeżdżę passatem B4 1,9TD+. Trafiłem tu nieprzypadkowo, bo moim marzeniem jest E39. Od dawna interesuję się motoryzacją, zwłaszcza kwestiami technicznymi i jeśli mogę to chętnie pomogę. W swoim samochodzie i swoich motocyklach wszystkie serwisy i naprawy wykonywałem samodzielnie więc posiadam również wiedzę praktyczną. Mam nadzieję, że uda mi się wkupić w łaski użytkowników tego forum :)

Pozdrawiam

Jaro

Opublikowano
Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników znakomitej marki BMW. Od niedawna pomykam e46 w kabriolecie - jest suuuuper. Życzę wszystkim szerokości :cool2:
Opublikowano
Witam wszystkich jestem po raz drugi szczęśliwym posiadaczem BMW e46 325i 2002 r. Poprzednio był 318i niestety pochorowal sie trochę i obecnie czeka na reanimacje :)
Opublikowano

Witam klubowiczów,

mój poprzedni samochód to e39 525tds, dlatego nie wypadało się to chwalić ;)

Teraz stałem się szczęśliwym posiadaczem e38 740 :))

Jak wiadomo nie jest to nowy samochód i ze względu na wiek, może mieć swoje wady :)

Jednak postarałem się wyszukać naprawdę zadbany model i jak na razie jestem w 100% zadowolony...ba, z każdym dniem coraz bardziej podobają mi się duuuże silniki :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/XQTRXS.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/537/1iGbfQ.jpg

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

witam serdecznie

od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem E61 535d polift :) wrzuciłem już kilka fotek w temacie do tego przeznaczonym

przy okazji chciałem spytać czy ASO BMW respektują i rzeczywiście dają zniżki dla klubowiczów?

Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy BMW, a w szczególności E36 :) Posiadam E36 318i M40 od lutego tego roku i jestem bardzo zadowolony z tego auta.