Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć Waldku z Sosnowca ;)

panna_mrozik napisał(a):

Dobra misiaczki, bez burd ;P

Ooooooooo jakie hasełka

Że brzydko?!

Nie no Co ty :D

Opublikowano

Witam,

Pochodzę ze Szczecina, tydzień temu kupiłem pierwszą Bmkę :)

Trafiło na e46 coupe 320ci. Jest to mój pierwszy samochód a już wiem, że z BMW nie przesiądę się na żadne inne.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

W X3 F25 gaśnica jest fabrycznie montowana pod fotelem pasażera, widocznie w BMW poszli po rozum do głowy.

Zeby nie bylo OT, witam wszystkich nowych uzytkownikow! Zycze bezawaryjnosci i jak najmniej stresujacych sytuacji na drogach! Pozdrawiam

Opublikowano
W X3 F25 gaśnica jest fabrycznie montowana pod fotelem pasażera, widocznie w BMW poszli po rozum do głowy.

Zeby nie bylo OT, witam wszystkich nowych uzytkownikow! Zycze bezawaryjnosci i jak najmniej stresujacych sytuacji na drogach! Pozdrawiam

No i to rozumiem i jestem w stanie zaakceptować ale nigdy pod fotelem kierowcy :duh:

Również witam wszystkich nowych szczęśliwych posiadaczy BMW :8)

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano

Witam mam na imię Cyprian

Niedawno spełniłem swoje marzenie i kupiłem sobie BMW ,jestem z tego bardzo dumny i cieszę się każdego dnia kiedy wychodzę z domu a ona tam stoi i czeka na mnie :oops:

No i oczywiście potrzebuję też porad fachowców którzy mają takie uczucia do tych samochodów jak ja :lol: Mam nadzieję że spotkam tu miłych i sympatycznych ludzi którzy chętnie mi pomogą :D

Czyli jest Turasek e46 2.0 d 2001

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam uprzejmie.

Waldek z Poznania. To jedenasty samochód.Począwszy od 126p,poprzez benzynowe wolnossaki Audi [najlepsze było R5 i v8],w przerwie dwa tdi i uturbiona benzyna Saab-a.Kiedy już dorosłem znów :D ,jest 320Ci.Dlaczego z najmniejszym R ?.Wybór był taki : dobre 320 lub g......328 czy 330.Krótko mówiąc brak kasy na inny.

Opublikowano

Witam serdecznie

Marcin z Częstochowy - lat 30.

Jeszcze nie posiadam swego BMW - jednak nieustannie poszukuję właśnie auta z tej marki - mam nadzieję, że znajdę TU jakąś pomoc.

pozdrawiam

Czesc wam no to juz niedlugo bedziecie posiadaczamni jedynke ,ja tylko rok szukalem :norty:

Ale teraz jest duzo ulepow na allegro do 30tys sie kupi wiec moze szybciej znajdziecie :norty:

Opublikowano
Haters gonna hate ;)

' Nienawidzący będą nienawidzić''

Czyli jeżeli ktoś cię nienawidzi, osoba pokroju Wroga będzie cię nienawidzić. Nie staraj się jej przypodobać, bo nie warto. Takie przesłanie :shock: