Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich :)

co prawda, powinenem zrobic to wczesniej, ale lepiej pozno niz wcale :))

od dzis jestem szczesliwym(i oby tak dalej bylo...) posiadaczem e34 touring

to moje pierwsze wlasne auto :))

pozdrawiam !

Opublikowano

:D Witam!

Chciałbym wszystkich przywitac i pozdrowic, jestem nowy na forum,ale służe jakąś tam pokaźną porcja wiadomosci na temat e39:)) , a od miesiaca poruszam sie e60 i kocham ją oj kocham....

Opublikowano

Witam wszystkich !

Jestem na poczatku drogi do BMW , obecnie przekopuje sie przez forumowe archiwum :wink:

Opublikowano
Witam. Jestem nowy na forum i kompletnie zielony w temacie. od niedawna posiadam e39 528 i zaczyna mnie wciągać :lol: Z góry przepraszam za gafy wywołane niewiedza :oops: Pozdrawiam
Opublikowano
Witam, od dwóch miesiecy jestem posiadaczem BMW E30 1.8i data pierwszej rejstracji '91 planuje kilka udoskonaleń, wiec raczej na długo zawitam na forum, pozdrawiam
Opublikowano

Witam wszystkich

Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem e-39 i mam nadzie że dowiem się wielu ciekawych informacji o tym modelu i może nawet kiedyś komuś pomogę :D POZDRAWIAM

Opublikowano
Witam wszystkich po paru latach jezdzenia roznymi autkami wrocilem do BMW tym razem e38 4,0 v8 Pozdrawiam i licze na pomoc w rozwiązywaniu problemów.
Opublikowano
Witam. Kocham leciwe auta i motorki. Auta tylko z napędem na tył... (no jeszcze 4x4). Właśnie stałem się posiadaczem E21 316 1,8 '81 na gaźniku (90 kucyków) i 320 '80 na części do tej pierwszej. To moje pierwsze BMW (nie licząc króciutkiego epizodu z E34 535i), ale podobają mi się ich pyski :D :D :D
Opublikowano

I ja witam Wszystkich serdecznie. Miło mi że zaistniałem na tym forum miłośników marki BMW.

Przy okazji wspomnę o moim samochodzie: białe e32 730i V8 z 1992 w stanie niezłym (mam nadzieję że doprowadzę go do perfekcji).

Jeszcze raz witam Wszystkich - Adam :) :D

Opublikowano
Witam wszystkich.Właśnie po dłuższych poszukiwaniach kupiłem BMW serii 7 model e38 z 2000 roku , silnik 3.0 diesel.Auto w m-pakiecie.Porobię fotki po świętach i wrzucę.Pozdrawiam.
Opublikowano

Witam wszystkich

przymierzam się do kupna wymarzonego BMW i na tym forum poczytałem i dowiedziałem sie wielu ciekawych rzeczy mam nadzieje ze wasze uwagi i spostrzezenia pomoga mi w kupnie auta i ze zauwaze to co inni zwas zauwayli zapozno cenie i szanuje wasze rady, mam nadzieje ze kiedys i moje spostrzezenia sie komus przydaja.

jeszcze raz was witam z mysla ze zostane niedlugo jednym z was

pozdrawiam i dosiego roku życze

Opublikowano

Ja też chcialem sie przywitać :)

Aktualnie mam sliczna e36, która staram sie doprowadzic do perfekcji.

Pozdrawiam

:roll2:

Opublikowano
Witam wszystkich.Od kilku dni jestem bardzo dumnym posiadaczem BMW e30 z silnikiem 2.4td :D Samochód jest delikatnie uderzony z przodu ale kupiłem go za naprawde niewielkie pieniądze.Najsmieszniejsze jest to ze autko stalo na pomorzu a ja jestem spod stolicy i zeby je przywiezc musiałem smignac laweta 450km.A zeby bylo jeszcze smieszniej jechałem w ciemno(wiadomo jaka jest rozmowa przez tele :? )ale naprawde opłacało sie.Samochodzik poza tym jednym uderzeniem nie byl nigdy bity a rdze to naprawde ciezko na nim znalezc.Postaram sie aby to BMW znowu przezylo swoja druga modosc. Takie piekne autko zasługuje na duzo ciepła i troski dlatego pewnie bede meczył wszystkich forumowiczów jak nie bede czegos wiedzial.Pozdrawiwm wszystkich prawdziwych miłosników BMW.
Opublikowano

choc napisalem juz kilka postow rowniez sie przywitam :)

witam wszystkich, niedawno przesiadlem sie z renault megane na bmw e46 takze duza zmiana dala sie odczuc oczywisice na duzy pozytyw :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam wszystkich bez wyjątku fanów BMW :) Już od dość dawna z zaciekawieniem zagłębiam się w treść tego forum i stwierdziłem, że warto by się przyłączyć.

Na forach jestem nowicjuszem jako uczestnik więc proszę o wyrozumiałość, gdy coś poplączę :)

Mam pewne doświadczenie w temacie BMW które pochodzi z faktu posiadania takowych i moich napraw wykonanych własnoręcznie , które mi dały satysfakcję.

Nie mam niestety zbyt wiele czasu na wizyty na forum ale będę robił co w mojej mocy... :D

Pozdrawiam WSZYSTKICH NOWYCH ZNAJOMYCH

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!