Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

AdminOld

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, 

Jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e92 N54 oraz F25 N47. W przeszłości miałem okazję wtórować trochę aut azjatycznych, z USA czy ubóstwionych w naszym kraju VW, ale od 7 lat jestem miłośnikiem jedynej słusznej marki 🙂

pozdrawiam wszystkich użytkowników!

Cześć.

Dostałem do "zaopiekowania się" na dłuższy czas BMW E91 330xi, więc pewnie będę tu często zaglądał, aby nabyć trochę wiedzy i podpytać o to i owo. 

Generalnie przybywam z przeciwnego bieguna, bo na co dzień użytkuję Hondę Accord Coupe 3.0V6 (mam już czwartą taką sztukę), a to zupełnie inna filozofia auta i inne problemy techniczne. Sam jestem też adminem na forum związanym z amerykańskimi Hondami Accord, więc chętnie podpatrzę funkcjonowanie tak dużego forum jak BMW.

Pozdrawiam i szerokości!

Witam,

Od października jeżdżę BMW 318i G20. Tak jak poprzednicy ☝️ przesiadłem się z japońskiej motoryzacji.

Polubiłem się z BMW. Trochę już w swoim egzemplarzu podłubałem, poszukam na forum kolejnych inspiracji, może też uda się komuś pomóc 🙂

Pozdrawiam,

Bartek

WItam,

Forum obserwuję (i korzystam z porad) od blisko 5 lat, czas się przedstawić.

Posiadam BMW 3GT F34 2.0 150KM B47 Advantage z 2015 roku. Trójka ze mną juz ponad 3 lata, wcześniej miałem BMW F84 X1 xDrive.

Obecnie przymierzam się do zakupu drugiego BMW - F46 jako niedzielny pojazd dla rodziny 🙂

Pozdrawiam,

Czarek

• 3 tygodnie później...

Witam wszystkich,

Jako iż dopiero się zarejestrowałem, to najpierw postanowiłem się przedstawić i przywitać. Generalnie od ponad 3 lat obserwowałem i czerpałem wiedzę z tego forum.

Na chwilę obecną posiadam, użytkuję F48 oraz G21 przed liftem, W drodze jest G01

Pozdrawiam wszystkich 

Witam wszystkich!

Od wielu lat zaglądam tu, wcześniej przy informacjach odnośnie napraw brata BMW e46(sam miałem inne marki aut, zawsze z powodu tego, że nie udawało mi się kupić ładnej e36, brałem cokolwiek bo auto było potrzebne).

W zeszłym roku spontanicznie nabyłem e46 328 coupe, chyba będzie moim ostatnim starym autem, mam nadzieje, ze dowiezie mnie do lepszych czasów. Kusi mnie g20 330i 

Pozdrawiam!

Witam wszystkich,

obserwuję to forum od dobrych 2-3 lat.

Od roku mam G31 LCI w którym wymiany eksploatacyjne planuję robić sam. Podobnie jak kilka osób powyżej przybywam ze świata Hondy 🏎️ 🙂

Pozdrawiam serdecznie

• 2 tygodnie później...

Witam serdecznie klubowiczów. 

Jestem szczęśliwym posiadaczem 530d manual z 2006r 
Jako że jest to moje pierwsze BMW a naprawy uwielbiam wykonywać sam we własnym zakresie, od razu po zakupie zarejestrowałem się na forum. 

Pozdrawiam serdecznie, Mateusz.

Dzień dobry Wszystkim, 

Właśnie zanabyłem drogą kupna moje pierwsze BMW, F07 530d xDrive w białym kolorze i pełnym m-pakiecie. Dopiero się poznajemy ale już wiem że będzie to długa znajomość...

Pozdrawiam

Przemo

• 3 miesiące temu...

Witam serdecznie szanownych forumowiczów.

Jestem na etapie zakupu swojego pierwszego BMW i jak wszystko pójdzie po mojej myśli to będzie to wersja 520xd z 2021 w pakiecie M.

Mam nadzieję, że uda mi się czasem pomóc/doradzić ale w dużej mierze na początku to ja będę potrzebować rad i pomocy 🙂

Pozdrawiam i bezawaryjnej jazdy swoimi BMW wszystkim życzę.

Cześć.
Trochę przypadkiem trafiło w moje ręce E61, 2006 rok, M57. To moje pierwsze BMW, więc na razie powoli ogarniam temat. Na szczęście auto wydaje się być w dobrym stanie (zrobiłem nim już 5kkm), więc robię raczej drobiazgi. Póki co zawzięcie wertuję forum 😁

Pozdrawiam