Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Niedawno zakupiłem e87 lci 118d, więc przyszedł czas na rejestracje na forum. Standardowo przeglądane było już kilka lat :lol:

Pozdrawiam :!:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry wieczór.

Witam wszystkich Użytkowników.

Forum obserwuję od długiego czasu. Po zakupie F07 530D RWD 245 HP z 2010 roku postanowiłem dołączyć. Zgromadzona wiedza na forum i ogromne doświadczenie Forumowiczów to bezcenna pomoc dla przeciętnego użytkownika BMW takiego jak ja.

Staram się poznać oprogramowanie diagnostyczne ISTA D Rheingold ver 4.01.21.17412.

Poprzedni właściciel auta wyłączył aktywne monitorowanie poziomu oleju wyświetlane na wyświetlaczu konsoli środkowej. Czy mogę je aktywować za pomocą tego oprogramowania? Jeśli tek to w jaki sposób?

Pozdrawiam Kuba

Opublikowano

Cześć, jestem Marek, świeży posiadacz używanego 120I. O samochodach BMW nie wiem zbyt wiele. Myślę, że za sprawą tego forum to się zmieni.

Pozdrawiam serdecznie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! :D

Po przygodach z markami różnych narodowości, przyszedł czas na niemiecką motoryzację, a mój wybór padł na BMW e90 325i :wink:

Na forum jestem nowy, jednak przeglądam je od dłuższego czasu :)

Jako laik w tematyce BMW, mam nadzieję zaczerpnąć od doświadczonych forumowiczów informacji przydatnych w przyszłości :wink:

Opublikowano

Witam wszystkich!

Na imię mam Jakub.

Niecały miesiąc temu stałem się posiadaczem BMW serii 5 E60. Przesiadłem się ze swojej ukochanej Daewoo Leganzy CDX z 98 roku.

Bardzo się przywiązuję do posiadanych samochodów i już pracuję nad doprowadzeniem swojego BMW do stanu, z którego będę zadowolony i dumny.

Mam nadzieję, że na forum znajdę mnóstwo przydatnej wiedzy, poznam wielu pomocnych forumowiczów i może z czasem sam będę w stanie komuś udzielić przydatnej rady.

Opublikowano
A kuku :D Witam Was wszystkich, jestem Filip, pochodzę z pomorskiego (Kościerzyna). Moje poprzednie, a zarazem pierwsze BMW to e46 z 98' 318i i od tego wszystko się zaczęło... tz. mam na myśli pasje do marki. Od dobrych 5/6 lat BMW nie posiadałem, w tym czasie rozmaite służbówki. Życie płata figle i od marca 2020 stałem się posiadaczem F10 2016 518d z przebiegiem zaledwie 23 000km :mrgreen: Na codzień latam po 3miescie na taxi oraz pod aplikacjami typu Uber :P także możemy się zawsze spotkać.
Opublikowano

Jestem nowy na forum . Bylem w posiadaniu BMW e38 ,e39 , e46, e60, e90 a teraz nadszedl czas na e65 :D

Od Kwietnia jestem posiadaczem BMW e65 730d .

Pozdrawiam wszystkich milosnikow BMW.

Opublikowano

Witam,

Po kilku latach przerwy, wracam do niekończącej się zabawki jaką jest BMW :)

Kiedyś e39 528i teraz E61 w gnoju ;)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Od kilku tygodni jestem posiadaczem F11 520D. Jest to mój pierwszy samochód tej marki, aczkolwiek nie pierwszy pojazd tego producenta, gdyż w garażu już od kilku lat gości wielce zacny jednoślad R1150R.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cześć wszystkim! Od kilku dni posiadam E91 LCI 330d. Mam nadzieje, że N57 mimo 326kkm przebiegu będzie dalej, tym razem dla mnie dzielnie służył :)
Opublikowano

Cześć,

na forum jestem już od jakiegoś czasu, dziękuje wszystkim za porady w dziale opinii o autach z ogłoszeń.

Dzięki nim a trochę też wbrew, stałem się posiadaczem e91 330xd z n57.

prezentuje się tak:

view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1ykVtDbPxyC2TkS-OcIzDu7KuqTgAWSzP/view?usp=sharing

Specjalne podziękowania dla forumowicza szymon-o za bardzo rzetelne oględziny przed-zakupowe i fachowe porady, polecam każdemu.

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam.

Moje BMW to stara ale jara e90 w dwu litrowym "dizlu". 2009 rocznik.

Opublikowano
Witam wszystkich Forumowiczów! Założyłem konto by uzyskać pomoc, ale kto wie, czy nie zostanę tutaj na dłużej. Pozdrawiam!
Opublikowano

Witam wszystkich,

Miała być Honda a jest BMW e46 330ci coupe oxfordgruen.

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano
Witam, jestem uzależniony od marki od wielu lat mam na imię Artur i lubię Bardzo zmieniać auta choć co by się nie działo to zawszę pod domem BMW, w tej chwili jestem posiadaczem BMW E61 530 lci, E60 525 Oraz motocykla BMW S 1000RR mam nadzieję dowiedzieć się tu czegoś ciekawego oraz dodać coś od siebie z własnego doświadczenia
Opublikowano

Cześć wszystkim!

Jestem nowym właścicielem E82 123d w Warszawie. Jestem obcokrajowcem i nie umiem mówić po polsku, ale staram się najlepiej z tłumaczem Google :D

Chciałbym wiedzieć, czy w pobliżu są jacyś 1ers.

Cheers,

Ozzie

Opublikowano (edytowane)

Cześć Wam, drodzy klubowicze i forumowicze.

Niedawno pozbyłem się swojego gruchota :) i szukam auta, które woziło by moje '4 litery' przez kolejnych parę lat :D Trafiłem wczoraj na 2 ogłoszenia Beemek, z czego jedno wydaje się szczególnie interesujące. Może (z waszą pomocą lub bez) niedługo stanę się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem BMW. A nie ukrywam, że darzę sympatią markę od dzieciństwa :8)

Edytowane przez adj44
Opublikowano

Cześć ludziska,

od dwóch dni mam po prawie 20 latach swoje drugie BMW, tym razem F11 (520D), pierwszym był E36 320i :)

Jestem z Trójmiasta i piszę się na każdy browar (oczywiście bezalkoholowy :D ) w celu "piony".

Pozdr.,

Piotrek

• 2 tygodnie później...