Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Zakupiłem moje pierwsze BMW, padło na jednynkę E87 116i. Fajnie mieć coś z napędem na tył, pomijając Malucha i Vitarę :mrgreen:

Opublikowano
Witam Was serdecznie, od wtorku jestem szczęśliwym posiadaczem BMW X5 E53 2003r. Mam nadzieję że nie zawalę Was masą pytań bo jak do tej pory jestem zielony w sprawie tego samochodu, jestem na etapie połykania informacji o tym aucie, ale już widzę że bez Waszej pomocy się nie obejdzie. Także proszę o wyrozumiałość, wiem że odpowiedzi typu "to już było poszukaj na forum" się pojawią ale cóż po to jest forum.
Opublikowano

Witam szanowne towarzystwo,

Jestem nowy na forum więc jak przystało, chciałbym się przywitać i podziękować za możliwość korzystania z kopalni wiedzy na temat BMW

Rozglądam się za przyzwoitym E39 kombi z automatem, potrzebuję drugiego auta w rodzinie, a że zawsze mi się e39 podobało to chyba nadszedł czas spełnić dawne marzenie motoryzacyjne :-)

Mam nadzieję, że z Waszą pomocą znajdę ciekawy wóz, który nie okaże się na dzień dobry studnią bez dna :-)

Pozdrawiam,

Opublikowano
Witam wszystkich fanów bawarskich pojazdów :) Jestem Łukasz z Lublina . Od 2 lat z narzeczoną używamy beemek, najpierw e87 a obecnie e90 320i. Czytam sobie forum od dawna ale w końcu postanowiłem do Waszych dołączyć. Na codzień pracuje jako serwisant sprzętu medycznego i poruszam się służbowym pojazdami ale po pracy lubię "radość z jazdy " :)
Opublikowano

Siema! Kolejna kobieta na forum :)

Standardowo - "kupiłam e36, robię na igłę, będzie też jako daily, tylko klasyki!".

Temat w galerii o niej powstanie jak odkopię spod miliona części do auta lustrzanę, będzie też relacja z renowacji.

Pozdrawiam

Opublikowano
Cześć. Posiadam E46 320d od października 2015r. Zawsze gdy potrzebowałem dopowiedzi na pytanie znajdowałem je bez rejestracji ale niestety nadszedł czas gdy potrzebuję szczegółowej odpowiedzi.
Opublikowano
Witam, założyłem konto gdyż przymierzam się do zakupu BMW, liczę na pomoc doświadczonych kolegów. Pozdrawiam
Opublikowano

Dzień dobry.

Z tego miejsca chciałbym przywitać się z użytkownikami forum.

Od niedawna jestem użytkownikiem BMW e39 530d czy szczęśliwym to się okaże;P

Opublikowano

Witam!

Koleżanki i koledzy.

Jestem Kasia z Łodzi.

Mam zamiar niebawem zakupić swoje wymarzone Bmw.

Cieszę sie ze będę tutaj z Wami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Założyłem konto ponieważ szukam obecnie dla siebie samochodu, oraz chciałbym podzielić się informacjami na temat jednego egzemplarza, którego oglądałem wczoraj.

Być może pozwoli to komuś oszczędzić trochę czasu a na pewno pieniędzy wydanych na serwis.

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie, BMW jeszcze nie ma ale lada dzień będzie przesiadka z Audi którymi jeździłem od początku posiadania prawa jazdy ;)
Opublikowano

Witam Wszystkich!

Od kilku dni jestem posiadaczem BMW E87 130i:) Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne!

Myślę w moich rękach auto przeżyję drugą młodość i zostanie dopieszczone:)

Na dniach założę nowy temat jedyneczki z dokładnym opisem, gdzie będą opisywane wszystkie mody.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Was Kochani na nowo po 2 latach ktore byly stracone bo nie mialam BMW :cry2:

Po przeprowdzce i sprzedazy E39 odrodzilam sie na nowo bo kupilam E46.

z 7er na 3er ale to zawsze BMW. :D

Pozdrawiam wszystkich !!!

Opublikowano
Witam, jestem szczęśliwym użytkownikiem BMW x5 e53 3.0d z 2004r z Hrubieszowa woj lubelskie, prowadze własny autoserwis w dziedzinie mechaniki i napraw powypadkowych, pozdrawiam