Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, jestem Antoni. Poruszam się E34 2.5 TDS. Jest to mój pierwszy samochód tej marki. Wcześniej poruszałem się Mercedesami. Pozdrawiam :)
Opublikowano

Dzień dobry,

Jestem nowy. Szukam dla siebie BMW, dlatego czytam forum i... kształcę się. Dotychczas śmiga(łe)m nissanem i motocyklem.

slodown, Opole

Opublikowano

Cześć,

Od dawna czytam to forum, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Mam aktualnie 3 auta w rodzinie, z czego jedno kupione całkiem niedawno. Jak je skończę robić to wrzucę do odpowiedniego działu.

Pozdrawiam wszystkich.

lihtaz, Kraków

Opublikowano

Cześć,

Jestem nowym użytkownikiem od dnia dzisiejszego i planuje zakup BMW - marzenie od dziecka które chcę spełnić dzięki Waszej stronie i pogłębić swoją pasję ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć.

Jestem Krzysiek, obecnie Warszawa - jeszcze nie miałem okazji posiadać BMW, obecnie Audi A6 ale rozglądam się za jakąś zmianą :)

Opublikowano
witam nazywam sie Michał jestem z Malborka od niedawna mam swoje pierwsze bmw ściągnięte osobiście z Niemiec. wiec jak narazie dużo poznaje i się ucze
Opublikowano
Witam, jestem Artur z Poznania. BMW jeszcze nie mam ale już od dłuższego czasu intensywnie szukam jakieś ładnej e90 lub e60, koniecznie r6 :)
Opublikowano

Cześć. Nigdy nie sądziłem że kupię BMW. Za namową żony, od wczoraj jestem posiadaczem E84.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.

Nie jestem posiadaczem samochodu marki BMW, choć po bardzo dobrych wrażeniach z motocyklami tej marki zacząłem spoglądać w kierunku samochodów tej stajni.

Przymierzam się do zakupu X3 F25 x28i, a że od kilku dni czytam to forum i znalazłem już mnóstwo ciekawych informacji to postanowiłem się zarejestrować :)

pozdrawiam i jeszcze raz wszystkich witam

Opublikowano

Witam wszystkich,

od dawna jestem posiadaczem BMW, kilka modeli już miałem. Wkrótce zamieszczę zdjęcia.

Było: 306 1.4 98> Espace 2.1d 94> 850 2.5 96> 318tds 97> W638cdi 2.2 00> 525tds 98> W169 1.5 05> 316i 90> 324td 89> 525tds 96> W124 300CE 90> Mondeo 2.0tdci 02> 525td 95> W203 2.0 01> 520i 98> 522i 00> 525i 01
Opublikowano

Witam wszystkich

W sobotę stałem sie szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego BMW wybór padł na serię 1 f20 116i i jak na ta chwile to powiem jedno auto spełniło moje oczekiwania w 100% a nawet więcej.

Opublikowano

witam

nigdy nie miałem aut bmw bo jakoś mi nie pasowały.

z bmw miałem rockstera i bmw k1200r i nieźle nawijały, dlaczego motocykle bmw? bo jeździ tego mało, a ja lubię coś bardziej oryginalnego.

aktualnie jestem na etapie poszukiwania gran coupe.

z bmw > r1150r rockster > k1200r beaster > f30 328 sport > g30 520xd

RIP - audi S5 460PS - stolen...

Opublikowano

Witam

Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e46 330d

Do taj pory więcej czytałem forum niż w nim uczestniczyłem, ale postanowiłem to zmienić.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hej,

od 1,5 miesiąca jestem posiadaczem E60 530d 2003r

szukając w internetach problemów często wyskakuje mi to forum więc w końcu postanowiłem się zalogować, przez wiele lat byłem zalogowany na innym forum ale jednak tu chyba więcej pomocnych informacji znajdywałem ;)

Pozdrawiam Dawid z Brodnicy.

Opublikowano

Czołem Załoga,

mam na imię Krzysztof, jestem ze Szczecina. BMW jeszcze nie mam (czekam na realizację), ale myślę że już wkrótce się doczekam - kwestia paru tygodni. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.