Skocz do zawartości

Dobry tapicer ?- Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moze troche nie ten dzial, ale tutaj chyba najwiecej osob zaglada :mrgreen: :oops: .

Poszukuje tapicera ktory wymieni mi ten element :

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img98.imageshack.us/img98/4430/img0781nj4.jpg

Nie wyjmujac wykladziny z samochodu - mam taka nowa "nakladke" na nowym dywanie na podloge, lecz wole raczej przekleic tylko ta nakladke bo zeby wymienic dywan podlogowy to bym musial cala deske wyjac :jawdrop: .

Prosze poleccie mi jakiegos dobrego tapicera, ktory przeklei mi to tak ze nie bedzie sladu, prosze i adresy i tel. z warszawy.

dzieki

pozdr

piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

A nie wiesz czy w soboty tam pracuja i jesli tak to w jakich godzinach ?

Masz moze tel. do tego zakladu ? :)

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Ursus na Robinii jest dosc drogi i najblizsze wolne terminy ma jak Penderecki. Wydaje mi sie, ze rzeczywiscie jest dobry, ale odstraszyl mnie cena i terminem.

W koncu zrobilem cala tapicerke do E23 tu:

Marek Danielewicz

04-186 Warszawa, ul. Grochowska 43

tel 022 612 01 90

www.mdcar.waw.pl

I musze przyznac, ze efekt jest rewelacyjny, a zaplacilem 3xmniej, ile na 'dzien dobry' krzyczal facet z Ursusa.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, polecam tego gościa z URSUSA robiłem u niego pare rzeczy w passacie i byłem bardzo zadowolony. Ceny ma duże i terminy ok tygodnia do dwóch ale naprawde można mu dać do zrobienia bo robi uczciwie
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
  • 5 lat później...
Opublikowano
Według mnie najlepszy tapicer samochodowy w Warszawie to Ireneusz Sieradzki, lata doświadczenia robią swoje. Dwie pracownie: na Woli i Pradze. Szyje tapicerkę od podstaw w skórze lub materiale, ale też i pokrowce na miarę i wykonuje drobne naprawy. Polecam! http://www.tapicer.waw.pl