Skocz do zawartości

co sadzicie o tym autku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.chcialem sie poradzic doswiadczonych forumowiczow na temat tego autka http://allegro.pl/show_item.php?item=244182766

cena wydaje sie byc atrakcyjna i auto jest z sekwencja.na co powinienem zwrocic uwage ogladajac ja i jak oceniacie stan tego auta patrzac na te slabej jakosci fotki.warto jechac do niej i ja ogladac czy szkoda czasu?

Ps obecnie jezdze e38 740. czy jak wsiade do takiej 325 w automacie to nie usne? pozdrawiam :twisted2:

Opublikowano (edytowane)

Piła ,Chojnice ,Pleszew,Gniezno -to zagłębia samochodowe.I niestety mnóstwo oszustów.Sam kiedy szukałem dla siebie sporo się najeżdziłem i powiem Ci z doświadczenia-nie ufaj zdjęciom i opowiadaniom przez telefon.Zobacz na mobile.de i autoscout24.de takie same roczniki.Wyjdzie,ze są droższe.No to jak myślisz,ten sprzedający dokłada do biznesu?Powodzenia!!! :cool2:

Sam wolałbym sie wybrać do DE np.po tego http://www.mobile.de/SIDmWDvCTccJlNA.TtHQIJj0Q-t-vaN%E3Dex%E9DlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublic%81y-t-vCaCiCoHsMiMkMoPESeTsZiaDkWkmrD~BCDA1A1JD%FCsseldorfADA5B13D3500O325i%2CModell%FF%A094%2CD3800CCarC506E40627A1C141F149000G1993-12J1190032649%81y-t-vCaCiCoHsMiMkMoPESeTsZiaDkWkmrD~BCDA1A1JD%FCsseldorfADA5B13D3500O325i%2CModell%FF%A094%2CD3800CCarC506E40627A1C141F149000G1993-12A1LsearchPublicD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A7%81%7C-t-vAtCaMIMiMkQuRDSeUnVb_X_Y_x_ydcetrdsO~BSRA6JPrivatOnlyD1100F200000B13D3500BGND1994CPKWA0HinPublicA2A0A0A0A4FBenzinD1993A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=2&id=11111111278196652&

Edytowane przez ketiw100
Opublikowano

za taka dobra NIBY BMW 2.5......to za niska ta cena ...........jeszcze ten gaz....cena jest za niska stanowczo do NIBY stanu , silnika i wyposarzenia....az niewiarygodna. Brak wzmianki o bezwypadkowosci -jest chyba jasna .........

Licznik zatrzymal sie na 200 tys....... :roll: no nie wiem, nie wiem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

uwazam ze tak jak nie powinno sie ogladac m3 za 20000 tak i ta bmw zdecydowanie jakos podejrzanie tania, za 1992 z 2,500 litra w tym roku dalem 12000 i to bez gazu. No ale jak bys sie przejechal tam i dokladnie obejrzal.... kto wie

Pozdro;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro nie napisane, jaka instalacje gazowa ma ten samochod, to prawdopodobnie jest to II gen - juz z tego powodu nie warto tego samochodu kupowac.

moderatorze czytaj uwaznie aukcje. bo w niej wyraznie jest napisane z gazem sekwencyjnym. jezeli chodzi o cene to srednia natomiast przebieg zupelnie watpliwy ;)

🙃🙃

Opublikowano
Jak się przesiądziesz z siódemki E38 na trójkę E36 i pojeździsz parę dni, to serdecznie pożałujesz, chyba że ci się tak strasznie sypie że nawet polonez wydaje się lepszy. Zgadzam się że cena podejrzanie niska ale może ze względu na automat czyli mały popyt (z drugiej strony trudności z późniejszą odsprzedażą). Ale popierałbym wybór automatu. Zdjęcia kiepskie.
Opublikowano

Ze zdjęć można co najwyżej powiedzieć, że to E36 sedan - no jeszcze może kolor... Cena sugeruje raczej na przeciętny stan.

Ale po E38 to będzie się ciężko przyzwyczaić - trudno to nazwać zmianą na lepsze - choć przyśpieszenie nie powinno rozczarować.

Ten tekst z aukcji jest dobry: "nie odpowiadam na SMSy, jak cie stac na BMW to mozesz zadzwonic!" :lol:

Opublikowano
dziekuje wszystkim za rady. chyba faktycznie dam sobie spokoj i nie bede marnowal czasu na ogladanie tego auta tylko poszukam czegos konkretniejszego. a moze sprzedam e38 i kupie e39 540.sam juz nie wiem... tak czy inaczej dzieki i pozdrawiam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

proponuje tak jak mowisz kupic 540 w e39, jak dla mnie swietna bryka, zupelnie inny samochod (przynajmniej optycznie) niz e36, inna klasa :cool2: na prawde ladne autko,

tak sobie czasem mysle jakie sobie kupie nastepne auto i jesli nie e46 coupe to wlasnie e39 ale koniecznie w kombi - wyglad tego auta mnie rozwala:D hehe, i silnik min 3.0, pozdro i zycze slusznego wyboru ;)