Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec ... w końcu udało mi się kupić boczne listwy do drzwi. (poprzednie zostały skradzione. Listwy są używane. Są w bardzo dobrym stanie, jednak przy zdejmowaniu z auta, musiały się nieznacznie powyginać- to oczywiste :( . Założyłem je na samochód, no o trochę widać te przegięcia ;/ auto jest srebrne- listwy czarne -więc kontrast :/ Moje pytanie brzmi: Czy znacie jakis sposób na przymocowanie tych listw tak zeby nie odstawały od drzwi- np. jakiś klei.... Za udzielone porady z góry dziękuję ;)

pozdrawiam

Opublikowano

lstwy w kolor

a potem proponuje klej do szyb,zamocowac i tasma docisnac do wyschniecia.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

dlatego właśnie je kradną bo jak są zdjęte na siłę bezmyśnie to są tak odkształcone że już nie da się ich wyprostować , ja mam dodatkowo z chromem to dopiero "ciekawie " wygląda ale nie kupuja prostych bo ukradną

jak masz chęć poeksperymentować to tak jak radzi kolega spróbuj przykleić ale i tak między spinkami będą wypukłe

Opublikowano
Ukradli mi wszystkie, do tego wgieli blachę na drzwiach, po długich poszukiwaniach znalazłem tylko te dłuższe na drzwi, do tej pory szukam na przednie błotniki. Jak u Ciebie, u mnie również lekko odstają, próbowałem różnych sposobów i nic to nie daje.
Opublikowano
ALBERT.... szukaj na allegro :) napewno znajdziesz... TAK JAK JA:) mi "zniknely" tylko z drzwi, blotniki zostawili w spokoju ;) impreza kosztowala mnie 400zl :( no ale co zrobic;) te listwy ktore kupilem neisa BARDZO pogiete, dopiero na samochodzie widac ze nie sa PRASTE;) bede probowal cos z tym pokombnowac....moze sie uda :) gdyby ktos mial jeszcze jakis pomysl :) to chetnie rozwaze :)
Opublikowano
hheheh MYŚLISZ ZE NIE BYŁEM? w gliwicach:P ? ;) i nawet kolesie mieli...tylko dziwnie pogięte ;).... i powiedzielize ONE sie w pudełeczkach tak wyginają:P heehe ...
Opublikowano
ehhhh cóż zrobić:) ... kupiłem inne ;) teraz będę starał sie doprowadzić auto do ODPOWIEDNIEGO wyglądu :)