Skocz do zawartości

przewud od pąpy

daniel 96

Rekomendowane odpowiedzi

Czejsc i pozdrawiam wszystkich posiadaczy bmw e34 tds czy moze kturys z was miał takie zdarzenie jak ja dzisiaj rano jak zwykle wyszedłem i chciałem zapalic atu klops a jak juz zapaliła to chodziła na bardzo wolnych obrotach jak chciałem dodac gazu to tak jak by go nie było wogule nie reagował na wciskanie roztworzyłem maskę ruszyłem przewodem elektrycznym od pompy i zaczeła inaczej chodzic i juz był gaz czy to mug sie odlutowac jakis przewod jak ktos mug by mi odpowiedziec co moze byc przyczyną z góry dziekuje i pzdrawiam.Daniel 96

czejźdź!!!! skąd Ty sie urwałeś żeby takie błędy robić?? użyj słownika jak coś piszesz. słownik to te podkreślenia na czerwono. Edytowane przez E30Suchy
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!

• Zasłużeni forumowicze
Ja prosiłem o odpowiedz,a nie o uwagi. Suchy sprawdz całe forum i podkresl.

jak prosisz o odpowiedz to pisz pytanie po polsku (czysto po polsku) a ty nawaliłeś błędów w temacie i w treści posta wstyd! To wiele nie kosztuje aby sprawdzić błędy a zamiast komentarzy takich jak mój i te wyżej otrzymałbyś odpowiedź na twój problem.

🙃🙃

czejźdź!!!! skąd Ty sie urwałeś żeby takie błędy robić?? użyj słownika jak coś piszesz. słownik to te podkreślenia na czerwono.

he he he...

mialem kiedys takiego kolesia .....

pisal slicznie....

fonetycznie :jawdrop:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272