Skocz do zawartości

Webasto-jak to z nim jest dokładnie.......???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie,

Bono, jak bys mogl mnie bardziej oswiecic i powiedzial,

czy w moim przypadku trzeba tylko podpiac pod kompa, czy trzeba modyfikowac cos w ukladzie webasta ?? bo funkcja grzania postojowego z nagrzanego silnika jest dostepna za pomoca guzika MAX.

no i czy to jest orginalna instalacja ? ta naklejka jest tez taka u ciebie, czy ktos to dolozyl u mnie ??

Pozdrawiam

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Też tak miałem. Twój aku zimą wyzionie ducha.

Wykrakałeś, wprawdzie moze to nie wina aku ale jednak jeszcze lato o on padł ...

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60269&highlight=

Opublikowano

Koledzy

a tak wogule to czy w webasto sam ustawiasz temperaturę czy też jest to ustawione przez serwis.

Ja mam e39 3,0 dA z navi 16:9 mam obcję ustawienia w EINSCHALTZEITEN dwóch czasów ale nie mam możliwości ustawienia temp. Po ustawieniu żądanego czasu nawiew się włącza i mryga dioda koło prawego pokrętłą ale dmucha zimnym powietrzem.

Jest też możliwość włączenia STANDLUFTUNG ale to jest przewietrzenie jak się domyślam

A może to jest tylko ogrzewanie silnika. Jednak nie sądzę żebym mógł sam ustawić kiedy ma się to włączyć

CZEMU DMUCHA ZIMNYM POWIETRZEM ?? czy powinienem zrobić jakiś przegląd ?? Na co zwrucić uwagę ??

nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !