Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Możecie polecić kogoś znającego temat silnik M52.Stuka prawdopodobnie popychacz. Nic nie dała płukanka, dobry olej itd. Trzeba wymienić. Kogo polecacie?
Opublikowano
A ktos moze polecic warszta lub mechanika co wymienia lub moze wymienic uszczelniacze zaworowe bez sciagania glowicy nie musi to byc dolnyslask
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzień dobry,

szukam warsztatu Wrocław lub wschodnie okolice Wrocławia, który solidnie zrobi konserwację podwozia środkiem RAPTOR, WAXOYL lub podobne. Solidnie to rozumiem, że ściąganie osłon, wału, zbiornika, itp. mycie, czyszczenie z rdzy i ewentualna naprawa blacharska jeśli jest wymagana, na koniec środek antykorozyjny.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam może ktoś z kolegów forumowiczów możne obniżyć tylne zawieszenie nivo o 3 cm Bmw E61 np: inpa lub możne polecić takiego elektromechanika nie musi być dolnyśląsk, Leszno, głogów,Legnica, Lubin,Wrocław,Zielona Góra takie okolice.
Opublikowano
Witam może ktoś z kolegów forumowiczów możne obniżyć tylne zawieszenie nivo o 3 cm Bmw E61 np: inpa lub możne polecić takiego elektromechanika nie musi być dolnyśląsk, Leszno, głogów,Legnica, Lubin,Wrocław,Zielona Góra takie okolice.

BMW Revival Jelenia Góra..

Opublikowano

Gdyby ktoś miał bliżej to proszę napisać jelenia Góra więcej wyjdzie mnie na paliwo niż koszt usługi ale dziękuje za podpowiedz.

Do obniżenia E61 Leszno, głogów,Legnica, Lubin,Wrocław,Zielona Góra

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Strzałka, szukam ogarniętego elektryka do swojej E63:

- klapa bagażnika nie otwiera się z przycisku na kluczyku, ani z kabiny

- przedni xenon (postojowy) nie świeci, żarówka wymieniana

- jedno ze świateł cofania nie świeci, żarówka wymieniana

- na wybojach czasami załącza się "electronic central failure" i wariują zegary - podejrzewałem kabel masowy, ale jednak jest cały.

Opublikowano

- na wybojach czasami załącza się "electronic central failure" i wariują zegary - podejrzewałem kabel masowy, ale jednak jest cały.

Zapytaj w BMW Check w Oleśnicy.

Opublikowano
Koledzy,

czy ktoś poleci fachowca od dynamicznej wymiany oleju w F10 automacie- Wrocław, Świdnica, etc?

Na Kiełczowskiej magicy zawołali 2250 PLN, trochę dużo...

Kolego takie ceny, nie wiem czt piszes o Bliźniaku czy Auto-Mat..

Ja za 2100 robiłem w Auto Mat i polecam.

Opublikowano

Zapytaj w BMW Check w Oleśnicy.

Dzięki, będę pamiętać. Okazało się, że bagażnik to była wina... trybu parkingowego...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W Bmw e61 z active steering potrzebuję zrobić geometrię z podpięciem komputera (kalibracją wszystkich czujników ustawienie kąta skrętu na 0 itd) tak jak się to powinno robić, jest miejsce w którym mi to ogarną? Najlepiej okolice Wałbrzych/Świdnica/Wrocław jak trzeba to pojadę dalej
Opublikowano

Witam,

poszukuję kogoś do sprawdzenia czy jest (dogrania?) Bluetooth, zrobienia virusa w E61 525d 177KM, Bolesławiec/Zgorzelec/Legnica.

Z góry dzięki.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Czy 1400zł brutto za wymianę oleju w 8HP to dużo? Materiał na allegro można kupić za 800zł.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest we Wrocławiu lub okolicach (50km) ktoś kto specjalizuje się w remontach silników? Chodzi o silnik N55 z bmw 435i.

Pojawiły mi się opiłki metalu w filtrze oleju (śladowe ilości ale warto to sprawdzić) może to kwestia panewek korbowodu bo słyszałem, że te silniki mają czasami z nimi problemy. Szukam kogoś kto zdiagnozowałby co się przyciera i naprawił.