Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy możecie polecić jakiś warsztat, który naprawi pęknięty zderzak i porysowany próg w F11. Wszystko plastik i nie są to jakieś ogromne uszkodzenia.

Zależałoby mi na okolicach Torunia - Ciechocinka.

Z góry dziękuję.

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mogę polecić http://www.AutoKodowanie.pl na Batorego w Toruniu. Bardzo dobry fachowiec z pasją do BMW. Ogarnia diagnostykę, zmianę menu na język Polski, kodowanie, włączanie ukrytych funkcji. Daje radę również w naprawach elektryki.
Było E36 M40 93, było E39 M52 98, jest E60 545i 2004 SMG.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam, czy możecie polecić jakiś warsztat, który naprawi pęknięty zderzak i porysowany próg w F11. Wszystko plastik i nie są to jakieś ogromne uszkodzenia.

Zależałoby mi na okolicach Torunia - Ciechocinka.

Z góry dziękuję.

Tak jak kolega wyżej potrzebuję dobrego lakiernika najlepiej w Toruniu. Do naprawy porysowany zderzak po pocierce parkingowej. Zależy mi, aby nie było fuszery i żeby auto wyglądało jak wcześniej :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, planuje założyć gaz do mojej e46 1.8

Jakiś godny polecenia zakład? Okolice Torunia najlepiej. Zależy mi na jakości.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, poszukuję dobrego specjalisty od napraw skrzyń biegów automatycznych, moja E90 325d wymaga koniecznej kontroli, znacie kogoś ? Najlepiej okolice Włocławka + 150km
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Szukam kogoś w kuj-pom lub okolicy kto ogarnia dobrze M54. Problemy są z obrotami, może z zapłonem. Sam nie mam pomysłu na to.

Zna ktoś kogoś kumatego od R6?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Poszukuje dobrego i sprawdzonego (aczkolwiek nie najdroższego) lakiernika,blacharza w okolicach Bydgoszcz, Toruń. Słyszałem o koledze pod pseudonimem Grucha z Torunia, niemniej nie mogę znaleźć kontaktu do niego.

Opublikowano
Witam,

Poszukuje dobrego i sprawdzonego (aczkolwiek nie najdroższego) lakiernika,blacharza w okolicach Bydgoszcz, Toruń. Słyszałem o koledze pod pseudonimem Grucha z Torunia, niemniej nie mogę znaleźć kontaktu do niego.

Gdzieś czytałem niepochlebne opinie co do Gruchy. Ja jestem zadowolony z usług ECO-CAR Tomasz Lewandowski Sierzchowo 27 k. Wagańca tel.504 203 441

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Diagnoza:

Inpa

Ista

vag

okolice Torunia

sprawdzenie auta przed zakupem

wgrywam programy do Bmw na laptopy klienta

posiadam interfejsy do E i F serii

Edytowane przez robertoz
sprzedam iCom Next Ori
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam dobrego miejsca w Bydgoszczy (lub okolice) pod względem:

-mechaniki -> stuki na moście przy zmianie biegów

-blacharki -> chciałbym żeby ktoś zobaczył za co już powinienem się zabrać przed zimą.

Co polecacie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakie serwisy oprócz Arek-Service polecacie w bydgoszczy?

Przy okazji gdzie dobrze i tanio kodowanie m.in do spolszczenia nawigacji, świateł do jazdy dziennej i składanie się lusterek po zamknieciu samochodu w e90 2006r. :)

To mój pierwszy post na forum a więc pozdrawiam wszystkich gorąco :twisted:

Opublikowano

Byl ktos w Toruniu u Pana Maciejewskiego na Lomzynskiej?

Chce oddac auto celem usuniecia drobnego wycieku przy czujniku temperatury przy sprzezarce i zaslepienie kolektora.

Na necie znalazlem pozytywne opinie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Poszukuję osoby/warsztatu (ogarniającego temat BMW), która mogłaby obejrzeć auto przed zakupem (konkretnie BMW E92 325i) w okolicach Izbicy Kujawskiej (~30km). Jeżeli ktoś miałby namiary na taką osobę to bardzo bym prosił (chyba że ktoś z forumowiczów zna się na rzeczy i jest z okolic).

Pozdrawiam!

Opublikowano
Poleciłby ktoś jakiś warsztat gdzie warto pojechać sprawdzić auto przed zakupem w okolicach Włocławka/Torunia?
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
To ja wam polecam BMW Zdunek, jeśli szukacie profesjonalnego serwisu, korzystam od kąt mam nieco nowszą sztukę. Cenowo nie mam porównania z innymi serwisami ale robotę wykonują bez zastrzeżeń.
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hejka,

Mój Ojciec miał stłuczkę, gostek mu wymusił i aucie do robienia jest cały lewy przód (lampa,zderzak,błotnik,nadkole,maska,listwa pod lampą,kolumna zawieszenia,wahacz, gumy w zawieszeniu,felga z oponą, i pewnie coś jeszcze-poducha cała).

Ubezpieczyciel sprawcy wycenił mi naprawę uszkodzenia na śmieszną kwotę 4016zł (robocizna za 5.5zł za 1H :shock: ), będziemy odwoływać się, bierzemy rzeczoznawcę z PZMotu i z jego wyceną odwołanie. Jak to nie pomoże to myślę nad bezgotówkową naprawę w ASO. I teraz pytanie, jak naprawiają w ASO w Bydgoszczy?

• 4 tygodnie później...