Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cześć wszystkim, zrobiłem trik z adaptacją tzn na pozycji P przez 25 sekund trzymałem pedał gazu, po wszystkim auto kreci ale nie odpala... nie mam pojecia co mogło sie stac x5 2004 4,4 n62 lpg.jedynie odpala awaryjnie na gazie. polecicie mi jakiegos mechaniora który to naprawi?
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 650
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie szukam fachowca od BMW e60 w Lubleskim jestem z Puław mianowicie mam problem ze skrzynia przeciaga mi biegi i dlawi się wolne komuś zapłacić za diagnostykę żebym tylko dowiedział się co jest do wymiany. Ż góry dzieki za pomoc
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam panowie, poproszę o namiary na gazownika z Lublina lub okolic, który mi dobrze ogarnie temat założenia gazu do e83 3.0 231 km 2005 rok. Chodzi mi o BRC i komponenty z wysokiej półki co by wszystko grało i chulało :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

P H U Leszek Jabłoński Junoszy 74/2 tel. 505 751 116

Zakłada instalacje STAG. Mam założoną u niego w 2014 roku i bezproblemowo do dzisiaj-tylko wymiana filtrów,cena wtedy 3400zł z polecenia zadowolonego klienta-także polecam :cool2:

Opublikowano
Jestem po naprawie maglownicy w tancar lublin na chwilę obecną mogę polecić firmę na maglu zrobiłem już 3tys Jak na razie nic się nie dzieje tyle że zapomnieli osłony podokrecać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaka cena takiej usługi?

Oddajesz swoją do regeneracji czy dają Ci zregenerowaną a swoją oddajesz im?

Opublikowano
Zadzwoniłem umówiłem się przez telefon powiedziałem że chce nowa listwe nie było problemu byłem umówiony na 8 rano obsługa wporzadku szef również chodź trochę filozof pytali co się dzieje całe zawieszenie sprawdzili maglownice również diagnoza maglownica wyciągnęli moja na miejscu naprawili z nową listwa założyli zrobili geometria za całość zapłaciłem 1800zł
Opublikowano
Panowie potrzeba mi fachowca z lublina od automatycznej skrzyni biegów. W moim 728i cos zaczyna sie dziać ze skrzynia i potrzebuje szybkiej i fachowej diagnozy. Czekam na jakies namiary, z góry dzięki za pomoc.
Opublikowano

Witam, który z Kolegów wstawiał gaz w X3 e83 wraz z przeniesieniem aku pod maskę i zaspawaniem podłogi w bagażniku ?

Pytam o konkretnego gazownika/mechanika z Lublina lub okolic,który mi to dobrze zrobi kompleksowo, żeby nie robić tego oddzielnie...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecicie kogoś od elektroniki? Chodzi mi o odblokowanie menu, wprowadzenie języka polskiegi, odblokowanie dvd itp. Szukam również speca, który wymusi w moim E-60 wypalanie dpf-a.

Z góry dziękuję za pomoc.

Test spalania po modyfikacji oprogramowania silnika.

061fac0013ca14a9m.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Według mnie zdecydowanie najlepszy seriws BMW w Lublinie to AR Lipert. Znajomy miał kiedyś problem z elektroniką w swojej e60. Szybko to zdiagnozowali i naprawili. Sam często zaglądam do nich. Czasem trochę długo trzeba czekać, ale wydaje mi się że warto. Co do ceny - wszystko zalezy od tego, co akurat chcemy robić, ale myślę że jej stosunek do jakości jest raczej na plus. :D :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mam problem ze znalezieniem dobrego mechanika. Kilka rzeczy ogarniałem z kolegą w garażu, ale zdarzają się i takie które wolałbym robić u specjalisty. Przejrzałem trochę Waszych opinii i inne strony. Chyba ostatecznie wybiorę się do Liperta i zobaczę co mi powiedzą. Ktoś coś u nich jeszcze może robił?
Opublikowano
Witam. Potrzebuje fachowca do usunięcia programowo dpf bmw f10 535d 2012 rok w Lublinie albo okolicy. Mechanicznie już mam usunięty.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poczytaj kilka postów wcześniej.