Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy IS'ka jest na pasku czy na lancuchu :?:

Jak zdjac z oparc przednich foteli ten plaskyk bo chce sie dostac do linek od skladania oparcia :?: to tyle puki co :)

Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
Witam. Powinienes miec pod tymi plastikami na dole 2 srubki trzymajace ta oslone. U mnie w e30 copue tak jest i chyba u Ciebie powinno byc jakos podobnie rowziazane. Pozdrawiam
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Jak zdjac z oparc przednich foteli ten plaskyk bo chce sie dostac do linek od skladania oparcia :?: to tyle puki co :)

E36?

Tej osłony się nie zdejmuje. Zdejmuje się obicie fotela.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Obicie fotela??? Ale jak??? Rzecz w tym ze ja nie mam zielonego pojecia co i jak jest w tej trojce bo to kolegi. Widzialem ja raz wiec za bardzo nie wiem co gdzie jak i dlaczego :)
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
Witam, dokładnie jak wyżej, zdejmujesz obicie fotela i nie ma tam żadnych śrubek. Zdjęcie polega na lekkim szarpnięciu, najlepiej od góry i z czuciem oczywiście. Powodzenia.
arop
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Obicie fotela??? Ale jak??? Rzecz w tym ze ja nie mam zielonego pojecia co i jak jest w tej trojce bo to kolegi. Widzialem ja raz wiec za bardzo nie wiem co gdzie jak i dlaczego :)

lol

na dole oparcia są dwie zszywki tapicerskie

na bokach oparcia są po trzy (albo cztery - nie pamiętam) zaczepy

całość trzeba jakby "odwinąć" od pleców

jak już zobaczysz ten samochód :wink: zaczniesz działać, to załapiesz o co chodzi :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png