Skocz do zawartości

Łódzkie

AdminOld

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 722
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Co Ty za bzdury piszesz o Wydawniczej, z wtryskami nie będą w stanie zrobić absolutnie nic.

Poza tym na Wydawniczej nie ma już nikogo kompetentnego odkąd odszedł Rafał.

Kolega był z nowym BMW, naprawili mu bez problemu.

Zostaje Łukasz, sam potrafi wszystko zrobić bdb, do nich tylko jeżdze bo się na tym znają, a byłem w Łodzi na Krzemienieckiej, to straszne partaki, a na Świętej Teresy 41, nie jade bo za daleko mam, ale znam tam chłopaków, robią bardzo dobrze, mi zrobili regenracje pompy za pół darmo, bo znam Olka z Rąbieńia :)

Witam.

Co do diagnostyki BMW praktycznie każdej, napraw elektroniki i nie tylko polecam serwis DIAGEL Antoni Janikowski w Kutnie. Dokładny Adres to :

ul. Siemiradzkiego 18 99-300 Kutno. Po kontakt zapraszam na google.com :)

Chłopak choć młody naprawdę ogarnięty. Posiada sprzęt do diagnostyki i napraw elektroniki - jednym słowem MAGIK. Wcześniej zajmował się moim 2003 Passatem B5 TDI, teraz masuje moje E61 520d LCI. Bez cwaniakowania, rzeźbienia i nadmiernych kosztów, jak się da naprawić to naprawia. Mechanik nie wymieniacz. Podczas rozmowy przez telefon warto nakreślić temat bardziej szczegółowo, szczególnie jeśli ktoś przyjeżdża z daleka. Co do robocizny Was rózwnież nie okradnie. Chłopak sam jeździ e39 Touring więc lubi pracować przyładnej bawarce :)

Pozdrawiam.

Witam co możecie powiedzieć o nich ?

Serwis samochodów BMW

Łódź ul. Krzemieniecka 2

Partaki, nic nie potrafią zrobić, ja nigdy tam nie pojade, bo jak coś robią to z łaski.

A co chcesz dokładnie zdiagnozować??

A to ciekawe.

Jedż na komputer z disem , Świętej Teresy 41.

Tak jak napisałem post wyżej, na krzemienieckiej to straszne partaki.

Ja do nich podjechałem tydzień temu, żeby zdiagnozowali mi E32, ale powiedzieli że teraz mają dużo klientów, i nie mają czasu :D

To ciekawe, coś kręcą, i właśnie za to ich nie polecam.

• 4 tygodnie później...

Słyszał ktoś może o jakimś warsztacie nieautoryzowanym w Zgierzu? Słyszałem że robią dobrze, szybko i mają normalne ceny.

Co do wydawniczej to mam wrażenie że jakość ich usług ostatnio spadła. Serwisowałem tam cały czas i nie miałem powodów do narzekań raczej, bo robili tanio i znośnie. Ale przestało mi odpowiadać położenie i czas wykonywania napraw. Oprócz tego nic do zarzucenia im nie mam. Są uczciwi i miło się z nimi gawędzi. No i załatwiają cześci w dobrych cenach :D chyba że to ja już mam żniżki na złotą kartę klienta :P

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

• Zasłużeni forumowicze
Panowie, zrozumcie pewną rzecz. Dobry serwis ma tyle pracy, że nigdy nic nie będziecie mieli na szybko. Nie piszę tego żeby bronić wyżej wymienione serwisy, bo ich nie znam i nie polecam, ale niestety jest to smutna norma, że dobrych fachowców jest bardzo mało i niestety z dnia na dzień mają więcej roboty, bo ludzie się przekonują, że warto poczekać. Powstaje przez to niestety wrażenie, że mają Was i Wasze pieniądze w d..., ale tak to jest jak się ma za dużo roboty i nie trzeba się prosić o klientów. Co się dziwić, że mając dużo roboty i widząc, że przyjechał 20 letni śmietnik, mówią, że nie mają czasu na diagnozę. ;)

Ja to jak najbardziej rozumiem :) nie chodzi mi o to żebym przyjezdzal a oni w 15min wymienili mi sprzęgło jak w wrc. Tylko chodzi mi o to że ostatnio coraz częściej jest tak że chce zostawić auto na dzien a mam telefon że do odbioru za 3 bo jednak nie zrobią i to mnie lekko denerwuje.

4.0 V8 LPG 4 gen

Ja to jak najbardziej rozumiem :) nie chodzi mi o to żebym przyjezdzal a oni w 15min wymienili mi sprzęgło jak w wrc. Tylko chodzi mi o to że ostatnio coraz częściej jest tak że chce zostawić auto na dzien a mam telefon że do odbioru za 3 bo jednak nie zrobią i to mnie lekko denerwuje.
temat jest prosty tak to wygląda ponieważ,wołają kogoś by zrobił Twoje auto,albo odstawiają je do innego warsztatu(znane są takie przypadki,wystarczy popytać ludzi którzy tam zostawiali tam auto)niejedna wynikła z tego powodu afera
Co Ty za bzdury piszesz o Wydawniczej' date=' z wtryskami nie będą w stanie zrobić absolutnie nic.

Poza tym na Wydawniczej nie ma już nikogo kompetentnego odkąd odszedł Rafał.[/quote']

Kolega był z nowym BMW, naprawili mu bez problemu.

Zostaje Łukasz, sam potrafi wszystko zrobić bdb, do nich tylko jeżdze bo się na tym znają, a byłem w Łodzi na Krzemienieckiej, to straszne partaki, a na Świętej Teresy 41, nie jade bo za daleko mam, ale znam tam chłopaków, robią bardzo dobrze, mi zrobili regenracje pompy za pół darmo, bo znam Olka z Rąbieńia :)

coś mi tu się nieklei,usilnie reklamujesz Wydawniczą,a piszesz że jedziesz na Krzemieniecką po diagnozę,po czym wydajesz negatywną opinię o nich,na podstawie braku czasu dla Ciebie,zastanawiające.

temat jest prosty tak to wygląda ponieważ,wołają kogoś by zrobił Twoje auto,albo odstawiają je do innego warsztatu(znane są takie przypadki,wystarczy popytać ludzi którzy tam zostawiali tam auto)niejedna wynikła z tego powodu afera

Z tym sie akurat nie spotkałem i wątpie żeby tak robili z moim autem z tego względu że jak jest u nich dłużej niż 1 dzien to przyjezdzam ja, albo jakis moj kumpel tam na niezapowiedziane kontrole i raczej wyglada to tak że auto jak stało tak stoi.

Co nie zmienia postaci rzeczy że pytałem się o serwis z Zgierzu gdzie jest, a nie o opinie o wydawniczej.

4.0 V8 LPG 4 gen

Na wydawniczej możesz się kiedy zapytać np., o srebrne e46 coupe 3.0i,i temat wymiany sprzęgła,jakie będą mieli minki :( zresztą,mniejsza z tym,każdy wybiera i wie co dla niego dobre.A Wiktor i Grzegorz w Zgierzu mają duże doświadczenie,i dają radę.

No nie mam sily do was juz :P Wiktor i Grzegoz swietnie xD ale GDZIE oni sa się pytałem, Fajnie by było jak by się udało jeszcze telefon dostac :P

norbi wy macie szrot nie? dobrze pamietam?

4.0 V8 LPG 4 gen

norbi => nie bylem, bo czesci kupuje raczej nowe, a jak uzywki to mi z wydawniczej do Borewicza jezdza i sami kupuja.

Hitalin => dzieki bardzo :) przejade sie i ogarne temat w takim razie

pchor_1 => ja polecam niezniszczalny auto mark na ulicy kolumny 105b jak dobrze pamietam telefon 42 640 94 22

4.0 V8 LPG 4 gen