Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 722
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Na równym, przy jeździe na wprost czy skretach nie ma problemu. Przyspieszanie i hamowanie też lux. Jedyne te podłużne nierówności. Jak ulica ma koleiny czy jest pochylona, to czuję na kierownicy ciągnięcia lekkie. Auto to F34 xdrive na 19 z oponami run on flat.

Ok,

jestem po zmiane na zimówki. Zszedłem z rozmiarem na 18, 225 i zwykła opona. Inne auto. W takim razię te ROF wywalam na wiosę i kupie normalne opony....

Opublikowano

Siemanko.

Poszukuję dobrego, ogarniętego mechanika od BMW. Mam do zrobienia pare konkretnych rzeczy i jedną której nie potrafię samemu zdiagnozować... ;P

Najlepiej między Łódź wschód - Brzeziny.

Opublikowano
Czy ktoś może mi polecić jakąś firmę która podłączy kamerkę samochodową do lampki na podsufitce lub w inne miejsce, żebym miał kable pochowane. Najlepiej Łódź lub Pabianice.
Opublikowano

witam

Poszukuje warsztatu lub porządnej firmy która przejrzy X5 przed zakupem, furka jest w Tomaszowie Maz. polecacie jakaś firmę z Łodzi?

pozrdawiam

Opublikowano
Szukam elektryka w Łodzi, który zrobi mi, żeby centralny nie otwierał się tylko zza tylnej klapy i trzeszczące radio przy włączonym ogrzewaniu tylnej szyby
Opublikowano
witam

Poszukuje warsztatu lub porządnej firmy która przejrzy X5 przed zakupem, furka jest w Tomaszowie Maz. polecacie jakaś firmę z Łodzi?

pozrdawiam

Zapraszam do mnie :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Brat ma angielską prawą lampę w E46 po lifcie i jest to bixenon, słyszeliśmy że może da się to przerobić tak żeby było ok i nie kupować całej lampy. Ktoś coś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o warsztat mimo różnych opinii, które czytałem na forum polecam w Łodzi mechaników z Krzemienieckiej 2 -od poniedziałku walczyłem z ginącym zapłonem niby nic wielkiego 3 warsztaty takie teorie snuły, że mam teraz 2 komplety świec i zestaw nowych cewek a szło już w stronę wtryskiwaczy.

Pół dnia stresu z telefonem w ręce przed diagnozą na Krzemienieckiej i... wszystko zrobione.

Naprawdę jestem pełen uznania dla wiedzy i fachowego podejścia -jeżeli Pan, który obsługiwał moją F10 czyta to forum, to jeszcze raz wielkie dzięki.

Zwłaszcza, że tak miłego i ludzkiego podejścia dawno nie widziałem, a byłem tam pierwszy raz i na 100% nie ostatni.

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Mam dwa warsztaty godne polecenia -nie robiłem tam BMW, ale Mercedesy 2x drobne poprawki jak najbardziej, a kolega z powodzeniem robił tam auta jak chcesz, to na PW podeślę Ci namiary.
Opublikowano
Czy może ktoś polecić jakiś warsztat gdzie wymienią mi świece żarowe w n47? Wiem, że nie chcą się ruszyć, więc sprawa będzie trudna :roll:
Opublikowano

Dobre dwa lata temu robiłem i wtedy mieli same dobre opinie. Zresztą trafiłem do nich z polecenia osoby z forum.

U mnie zrobili wszystko jak należy i nie miałem zastrzeżeń.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wszystko dają, jeżeli chcesz mieć jeszcze lepiej zrobione to redux w zgoerzu. Podchodzą do tego praktycznie a nie tylko wklepując żeby im się świeciło na zielono. Patrzą na bierząco na ustawienie kół Plus robią to co klient chce, nie zawsze na zielono oznacza dobrze. Tym bardziej jak zmienimy na niestandardowe rozmiary kół. Jeżeli seria do Kendal jeżeli coś więcej to zdecydowanie redux - cena 250zl w redux
Opublikowano
Wszystko dają, jeżeli chcesz mieć jeszcze lepiej zrobione to redux w zgoerzu. Podchodzą do tego praktycznie a nie tylko wklepując żeby im się świeciło na zielono. Patrzą na bierząco na ustawienie kół Plus robią to co klient chce, nie zawsze na zielono oznacza dobrze. Tym bardziej jak zmienimy na niestandardowe rozmiary kół. Jeżeli seria do Kendal jeżeli coś więcej to zdecydowanie redux - cena 250zl w redux
Opublikowano

oczywiscie ze seria.

zamierzam kupic nowe letnie opony i chce zeby ktos porządnie ustawił zbieżność po zimie.

Dzieki :cool2:

Solidne działające Stare POLSKIE TELEFONY RWT/T4 /wyprzedaż kolekcji/. Doskonałe jako ozdoba mieszkania, kancelarii, gabinetu lub biura

Więcej w linku: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4319457

/Dla forumowiczów BMW-klub.pl możliwy rabat/

Opublikowano
Podjedź do Grzegorza i Rafała na Więckowskiego.
126p>Polonez 1,5>Seicento 900>Polonez 1,4 103kM>Nissan 100NX 150kM>Peugeot 406>Peugeot 406>Opel Vectra 2,2DTI>BMW520i 24V>BMW 525i 24V Touring i VW POLO 1.0 sport GT :) '92>A-klasa 140KM>E61 530d
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam pytanie, czy ktoś w Łodzi i okolicach może polecić jakiegoś speca od DPFów?

Co prawda nie chodzi o BMW, ale u brata w A6 coraz częściej zapala się kontrolka od DPFa.

A jazda po autostradzie pomaga tylko na chwilę. Będę wdzięczny za namiary, pozdrawiam