Ketzer Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 Czy ma ktoś w Krakowie śrubę zabezpieczająca nr 33, BMW orgi. Nie McGuard 033 ale stara śruba 33. Występowała głównie w latach 2004-2006. Porzebuje na dziś odkręcić zabezpieczające bo swoją zgubiłem. Zamówiłem sobie już w ASO ale dopiero po niedzieli przyjdzie. A chciałbym na week mieć wymienione opony.
Marcin H Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam. Poleci ktoś warsztat w Krakowie, może być w okolicach?. Temat do podjęcia to wymiana rozrządu w 328i f30 z silnikiem N20. Polecacie prywatne warsztaty czy bardziej ASO ?
bleumannis Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Hej,w Krakowie korzystam z usług niejakiego Roberta z Sołtysowskiej. Robert 609-490-648Robi dobrze, zna się na rzeczy, z tym że tanio nie bierze.
bleumannis Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Polecam zakład renowacji tapicerki skórzanej: http://www.klinikawnetrz.krakow.pl/Miałem dość mocno uszkodzony fotel kierowcy, po naprawie jak nowy.
stert18 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam Poleci ktos jakis dobry serwis lpg, krakow okolice.Który ma doświadczenie z przerabianiem podłogi w bagażniku. I montuje dobrej jakości instalacje w e9x 328xi US?
Parchin Opublikowano 4 Marca 2020 Opublikowano 4 Marca 2020 Cześć wszystkim,Szukam dobrego warsztatu/serwisu w Krakowie do sprawdzenia samochodu przed zakupem, chodzi o BMW F30. Jaki warsztat Waszym zdaniem jest najlepszy do tego zadania?
norbertEOP Opublikowano 12 Marca 2020 Opublikowano 12 Marca 2020 Cześć, proszę o polecenie warsztatu lub mechanika w Krakowie, który zajmie się wymianą oleju w silniku, skrzyni oraz skrzyni rozdzielczej w F10 525xd. Chciałbym też zdiagnozować dziwne stuki w zawieszeniu przy maksymalnie skręconych kołach w lewo lub w prawo. Auto również przenosi dziwne drgania w chłodnie dni. Z góry dziękuje, pozdrawiam.
bleumannis Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 Do F10 mogę polecić Roberta 609-490-648Zakład przy Sołtysowska 1, KrakówNie jest tanio ale gość zna się na rzeczy.
neverland Opublikowano 17 Marca 2020 Opublikowano 17 Marca 2020 Pod Krakowem w Libertowie polecam lakiernię proszkową Stelco https://stelco.pl Dawałem do piaskowania i lakierowania felgi - efekt po prostu super, tak dobrego efektu się nie spodziewałem.
bleumannis Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Polecam warsztat do wyciągania wgniotek pod Krakowem.Dobra cena, bardzo fachowa obsługa - 100% zadowoleniahttp://www.edmar-pdr.pl/
Maddie_ Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Cześć Panowie,który warsztat w małopolskim wyłączy mi komputerowo start stop? Polecicie coś? :)
repcak Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 Czesc!Poszukuje warsztatu który podejmie się wymiany rozrządu n47, pisałem do serwisu w Wieliczce, ale po podaniu ceny 6150zl uśmiałem się i zrezygnowałem :lol:
bleumannis Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 Rozrząd na allegro po 2tys zł +robocizna. słyszałem o cenach 3-3500zł
witexus Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 W Krakowie i okolicach mogę wyłączyć.Hej, jaki koszt wyłączenia start stop? Btw gdzie udać sie na chip w Krakowie i okolicy?
Zasłużeni forumowicze guzior2 Opublikowano 4 Września 2020 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 4 Września 2020 Btw gdzie udać sie na chip w Krakowie i okolicy? Robiłem u Grzegorza już 3 razy chipa w różnych bmw i nigdy nie miałem problemów dlatego polecam. http://gcstuning.pl
BMWDTMCHALLENGE Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 W temacie konserwacji i zabezpieczenia antykorozyjnego mogę śmiało polecić firmę MR Rust Garage, mieszczą się w Biórkówie Małym.Moje Auto zostało zabezpieczone kompleksowo środkiem kanadyjskim Corrosion - żadne mazie, gumy, tanie bitexy z bolla, wygląda dla oka bardzo przyjemnie a właściwości podobno ma również dobre. Pojechałem tam z polecenia kolegi, obsluga fachowa, właściciel firmy wszystko na wstępie wytłumaczył przez telefon - później umówilem się na bezpłatne oględziny pojazdu. Dodatkowo osoba zajmująca się tam mechaniką znalazła parę drobnych niedoskonałości.Finalnie zdecydowałem się na ich usługę i jestem naprawdę zadowolony. Warsztat na plus. Gdyby ktoś był też chętny to powiedzieć że z BMW forum to właściciel może coś tam rabatu na usługę da (mówiłem że będę polecać )
Paulo25 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Panowie potrzebuje jakiegos speca ktory rzetelnie przejrzy mi naped w 320d e46. Mam problem z basowym wyciem po puszczeniu gazu. Ja juz nie mam pomyslu a troche rzeczy juz wymienione. Jestem z Krakowa ale moge gdzies podjechac jak bedzie warto (oczywiscie w granicach rozsadku).
eryankov Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Ja mogę polecić Auto Gamma na Siemaszki w Krakowie. Regenerują i naprawiają reflektory (ledy i zwykłe) i zajmują się ogólnie mechaniką. Szybko i przyzwoita cena.
Paulo25 Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Może zapytam inaczej. Czy jest coś takiego jak hamownia z kanałem? Żeby auto rozpędzić normalnie na rolkach i posłuchać w kanale od spodu skąd dochodzi hałas? Na podnośniku nie ma obciążenia i tego tak bardzo nie słychać
cinek78 Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Ktos korzystał z serwisu EM Serwis Wieliczka ?http://emserwis-bmw.pl/Opinie w google nie ma Dzień dobry. Ja również ostatnio korzystałem z ich usług i co do plusów to jak kolega Aivory wyżej napisał - jesteś z naprawą na bieżąco.Co do minusów to z uwagi na mój krótki staż na forum nie chcę się uzewnętrzniać, proszę pisać na priv
doogi_tom Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Hej, szukam lakiernika w krakowie. Mam do zrobienia maskę, klapę bagażnika i dach.
bartek_e40 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Ja polecam serwis BMW Ślusarczyk. Należą do partnerskiego programu BMW, mają wysokiej jakości sprzęt, jest hamownia. Zawsze robią wszystko na czas i dokładnie diagnozują usterkę. Tutaj znajdziecie wszelkie potrzebne informacje https://bmw-slusarczyk.pl/
useruser Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Hej,możecie polecić mi kogoś kto bedzie w stanie wykonać przegląd przedzakupowy (wpięcie się kompem, ocena silnia, wycieki itd)? chodzi mi o opcję z dojazdem do auta (bo bez tablic)
Rekomendowane odpowiedzi