dam89 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 gdzie w Krakowie podjechać na komputer by sprawdzić błędy oraz ewentualnie zakodować moduł usb / aux ?
mylder Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Miał ktoś do czynienia z serwisem Auto serwis Nowak GOZDZIKOWA 20 Kraków? Może ktoś polecić/odradzić? http://dobrymechanik.pl/mechanicy/krakow/auto-serwis-nowak-mechanika-regeneracja-turbosprezarek.html Mam zamiar regenerować i hybrydować u nich turbinę i nie wiem czy oddawać moją moc w ich ręce?Opinie na dobrym mechaniku mają świetne, ale każdy wie jak to bywa z internetowymi opiniami.
mariutek Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Może mi ktoś coś powiedzieć o Vtechu w Krakowie? Planuje tam podwyższyć moc silnika i chciałem zaczerpnąć opinii.
Zasłużeni forumowicze kicaj Opublikowano 7 Lipca 2016 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 7 Lipca 2016 Zamiast vtech zagadaj do heko z gcs tuning With mobilephone sent.
jakubm1 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Może mi ktoś coś powiedzieć o Vtechu w Krakowie? Planuje tam podwyższyć moc silnika i chciałem zaczerpnąć opinii. ja tam robiłem chipa + depf out dla mazdy ok 2 lata temu, mazda do dziś śmiga w firmie bez problemów :) jeszcze 2gr. słowem o PiM i Centrum BMW... chciałem doposażyć swoje e46, obydwa serwisy kazały napisać @ i do dziś (2/3 miesiące) czekam na wycene\ę :lol: także tego ;)
ralf.m Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam, Panowie, możecie polecić serwis który sobie dobrze radzi z BMW w Nowym Targu, Zakopanem, lub okolicach???
Zasłużeni forumowicze kicaj Opublikowano 16 Lipca 2016 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 16 Lipca 2016 Czy może ktoś polecić jakiś doświadczony w detailingu zakład? Chciałbym nałożyć powłokę ceramiczną na lakier. Okolice Kraków, Tarnów.I ja z chęcią się dowiem - ktoś coś wie? With mobilephone sent.
Babulej Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Leo1971 napisał(a):Czy może ktoś polecić jakiś doświadczony w detailingu zakład? Chciałbym nałożyć powłokę ceramiczną na lakier. Okolice Kraków, Tarnów.I ja z chęcią się dowiem - ktoś coś wie? With mobilephone sent. Ja robie wszystkie auta u Piotra z Wieliczki: http://detailingservice.pl/
Zasłużeni forumowicze jacekmury1 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Panowie gdzie w Nowy Saczu zrobić przeglad przed zakupowy.
Przemo251685044236 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Jedynie Szczepaniak za 350 pln.Z prywatnych niestety nie wiem.A co Ty tu chcesz kupić?
Zasłużeni forumowicze kicaj Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Leo1971 napisał(a):Czy może ktoś polecić jakiś doświadczony w detailingu zakład? Chciałbym nałożyć powłokę ceramiczną na lakier. Okolice Kraków, Tarnów.I ja z chęcią się dowiem - ktoś coś wie? With mobilephone sent. Ja robie wszystkie auta u Piotra z Wieliczki: http://detailingservice.pl/szkoda że tak późno, ale dzięki ;)
Zasłużeni forumowicze jacekmury1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jedynie Szczepaniak za 350 pln.Z prywatnych niestety nie wiem.A co Ty tu chcesz kupić?Znajomy chce kupić e38
mateuszski Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Szczepaniak??? Chyba kolego nigdy tam nie byłeś... ODRADZAM. Pojechałem tam na przegląd zimowy (taką oferte mieli) coś strukało przy hamowaniu... Oczywiscie wszytko ok powiedzieli. Nie dało mi to spokoju i sam w domu na lewarku na zewnatrz wieczorem podnioslem auto i widze ze lacznik stabilizatora jest tak wybity ze guma z niego zeszta w srodku piasek i rdza... To Panowie jak oni tego nie widzieli to strach pomyslec jak olej wymieniaja (o ile to robia) Bo widzialem juz takie rzeczy ze inspekcje skasuja i niby wymiana heheh.... Inny razem byłem z usterka wibracji w samochodzie oczywiscie nie znalezli to skasowali mnie za godzine robocza mechanika a ze sie opierd.... to wyszlo 3h i rachuneczek prawie 3 stówki...
Przemo251685044236 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Podałem tylko ''autoryzowany " warsztat BMW, sam tam nie byłem - ale jak piszesz nie warto.A co polecasz w NS?
mateuszski Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Polecam warsztat w Nawojowej właściciel Zenon Mężyk "ZeCar" w Sprawach elektroniki elektromechaniki i mechaniki fan marki Mariusz naprawia w domu na Sienkiewicza zainteresowanym podam nr na priv (wszelkie przeróbki odblokowanie ukrytych funkcji doposażanie)Posiada program ten co w serwisach ASO
Zasłużeni forumowicze guzior2 Opublikowano 3 Września 2016 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 3 Września 2016 Nie cytuj odpowiadając bezpośrednio pod postem!!!Tu podaje dane kontaktowe do warsztatu który polecił mateuszski: http://mapa.targeo.pl/zecar-serwis-zenon-mezyk-nawojowa~5422991/q-service-serwis-samochodowy/adres
mateuszski Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Zenon Mężyk "ZeCar" 604-889-775 tel do właściciel (osobiscie diagnozuje usterke ma swoich mechaników ale nadzoruje cały czas prace) W serwisie jest czysto i kulturalnie. Zna sie rzeczy...
staszek Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Szukam w Krakowie lub okolicy warsztatu, który przeprowadziłby kompleksową konserwację podwozia w E46. Ktoś może coś polecić?
jacek2144 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Witam..Mam do lakierowania zderzak przedni i prawy błotnik.Szukam dobrego lakiernika.Jestem z okolic JABŁONKI MAŁOPOLSKIE..
jacek2144 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 nie ma dobrych lakierników na podchalu ?
wiewior1234 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Cześć, poszukuję pilnie warsztatu w Krakowie do sprawdzenia E87 przed zakupem. Ktoś korzystał z takiej propozycji w którymś z warsztatów? Chyba i tak w poniedziałek dzwonienie po wcześniej polecanych warsztatach i pytanie o taką ofertę.
k233 Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Cześć, poszukuję pilnie warsztatu w Krakowie do sprawdzenia E87 przed zakupem. Ktoś korzystał z takiej propozycji w którymś z warsztatów? Chyba i tak w poniedziałek dzwonienie po wcześniej polecanych warsztatach i pytanie o taką ofertę. Na pewno odradzam Motomagic na Vetulaniego. Edytowane 5 Lutego 2017 przez k233
peter.a Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Gdzie w okolicach Krakowa zrobie uszczelniacze zaworowe bez ściągania głowicy w n42?
Zasłużeni forumowicze guzior2 Opublikowano 17 Października 2016 Zasłużeni forumowicze Opublikowano 17 Października 2016 Sporo osób polecało tu na forum PKW Auto Service z krakowa dlatego zdecydowałem się u nich na wymianę rozrządu w silniku N47, niestety zawiodłem się ponieważ panowie podczas składania silnika zapomnieli założyć uszczelkę którą zaznaczyłem na obrazku poniżej przez co pojawiło się kilka problemów i dodatkowe koszty z tym związane. Niestety nie mogę polecić tego warsztatu. http://i65.tinypic.com/vytqc6.jpg
barca1212 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Panowie potrzebuje kogos kto zdiagnozuje mi problem wstawania turbiny w 320d, ewentualnie ustawi turbine z elektronicznymsterownikiem bo nikt tego nie potrafi zrobic jak nalezy. Kogo polecacie? Kompletuje m pakiet z przodu sedan... moze jakos pomozesz?
Rekomendowane odpowiedzi