Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam takich listew i klamek (CHROM PAKIET klamki i listwy boczne DZRZWI ) [ interesuja mnie tylko oryginaly nie zadne plastikowe nakladki duperele ] TYLE ZE JA chce do sedana i chcialem zapytac czy jakbym powkladal to od coupety to by podeszlo ? oraz czy mozna gdzie kupci do sedana ? ja pytalem i szukalem ale nic ... moze ktos z was ma lepsze info thx z gory pozdro

TO FOTO O KTORE LISTWY MI CHODZI

http://img510.imageshack.us/img510/4544/bejcaag1.th.jpg

Adamus

-----------

Opublikowano
dla sprostowania chce powiedziec ze chodzi mi o listwy na drzwiach a nie te wokol okna bo te mam chromowane ... chce listwy chrom na drzwiach oraz klamki chrom .. pozdrawiam

Adamus

-----------

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koledzy już Ci napisali- listwy boczne na drzwi i klamki nie pasują.... Dlugość drzwi w coupe jest inna niż w sedanie....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
no tak ja rozumiem ... ale chce nawiazac do wypowiedzi kolegi z 2 posta .. bo nie wiem czy montowali fabrycznie listwy chromowane do sedana jako opcjonalne wyposarzenie a moze jakas firma tuningowa wpadla na to ze by taktowe wyprodukowac bo to ze nie pasuja od coupe to widac raczej myslalem o klamkach ...

Adamus

-----------

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
od coupe nie pasuja !!! pytaj u mnie czasami sie trafiaja . komplet kosztuje 500zł - uzywka

A komplet na boki do coupe E46 masz i za ile?