Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie

Mój brat ostatnio zaczoł szukac czegos konfortowego i wybór padl na BMW seria 5

Po dluzszych poszukiwaniach znalazł

520i 2001r

170km

95tys.km przebiegu

Opcje :

Sondermodell Sport,

Klimaautomatik,

Xenon Scheinwerfer,

M-Multifunktionslenkrad,

Tempomat,

ABS,

DSC,

Bordcomputer,

Regensensor,

PDC Park- Distance- Controll vorne/ hinten,

ALU Felgen 16 Zoll,

El. Spiegel,

El. Fensterheber vorne/ hinten,

ZV+ Funk,

Alarmanlage mit Innenraumüberwachung,

Mittelarmlehne,

Holzeinlagen Schwarz,

Nebelscheinwerfer,

8 Airbag,

Aussenspiegel Einklappbar,

Radio/ CD BMW Business RDS,

Soundsystem,

Scheinwerferreinigungsanlage,

Intensivreinigung,

Höchenverstellbares M- Sportlederlenkrad,

Höchenverstellbare Sportsitze,

Durchladesystem,

Geteilte und Abschliessbare Rücksitzbank,

Kopfstützen hinten, Skysack,

Colorverglasung,3 Bremsleuchte,

Grünkeil, M-Schalthebel,

M- Sportfahrwerk,

Winterpaket,

2 Hand,Scheckheft,

Euro 3 und D4,

Produktion 10/2001,Seitenschaden.

cena auta 10tys.euro

Link do fotek :

http://www.cyber.net.prv.pl/bmw

pozniej kliknac na folder BMW i sa fotki

napiszcie czy warta jest tej ceny ( jest tam nadkole do malutkiej poprawki) i ile byscie za nia mogli dac

Pozdrawiam i dzieki za pomoc

Opublikowano
95 tys przebiegu... no niezle... ciekawe czy prawdziwy;)

mialem okazje w niej siedziec i musze powiedziec ze dzwignia zmiany biegow kierownica siedzenia wygladaja jak by z salony co dopiero wyszla ... silnik pracuje slicznie... tylko czy cena jest odpowiednia bo nie bardzo orientuje sie co po ile chodzi dlatego jak mozecie to napiszcie czy jest warto dac za takie auto takie pieniadze

(no i mile zaskoczylo mnie to ze w tych latach jest niby 520i ale silnik jest 2.2 i ma 170km , a tego przyznam ze nie wiedzialem )

Opublikowano
Jesli przebieg prawdziwy, bezwypadek poza blotnikiem i wystarczy mu silnik to zdecydowanie WARTO :cool2:
Opublikowano

czy warto????

nastepne pytanie w sumie o nic...

to jest tak jakbysmy na podstawie zdjec dziewczyny mieli napisac jaka bedzie w lozku.... :norty:

powracajac do bmw-po zdjeciach mozna by ja kupic...

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Znam takie auta w których kierownice i dźwignie biegów się wymienia przed sprzedażą. A nawet jeśli to to przecież BMW tu nawet przy 150000 nie powinno być śladów zużycia.

Jednak skoro jest tak jak mówisz i jesteś pewien to warto :cool2:

Opublikowano

auta jestem pewien w 99% tylko poprostu zastanawia mnie to czy 10tys.euro to dobra cena za takie auto

(a wlasciwie mnie nie tylko mojego brata bo to on mysli nad tym autkiem )

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
cena OK, jesli przebieg jest taki to bym brał, mam 520i, ale silnik 150 kM i mi wystarcza, a jezdze a nie przemieszczam sie...
Opublikowano
mocno nierówne szpary pomiedzy maską a błotnikami, chyba cos było robione

pisalem ze auto ma uszkodzony blotnik prawy co zresztą widac na jednej z fotek

Opublikowano

Jeśli auto pewne i liczba koników wystarczająca dla przyszłego właściciela to warto kupić.

Z drugiej strony nie wiem czy cenowo jest to jakas wielka okazja (szczególnie biorąc pod uwagę uszkodzenie). Z tego co na szybko przejrzałem niemiecke ogłoszenia to w przedziale cenowym 10k EUR +-1k jest już kilka sensownych egzemplarzy do wyboru o podobnych parametrach.

Ale jeśli auto jest sprawdzone i pewne to nie ma sie nad czym zastanawiać. W takiej sytuacji warto czasem zaplacić nawet trochę wiecej niż "stoją" :D

Opublikowano

ja bym z tym motorem nie kupil autka ale moj brat sie do niego zabiera...

(ja napewno nie kupie auta ponirzej 2.5l , no mam nadzieje ze kazde nastepne bedzie o wiekszej pojemnosci az kiedys dojde do m5 hehe)

:twisted:

Opublikowano

Faktycznie auto wygląda OK, poza tą małą skazą ;)

Silnik do zwykłej jazdy wystarczy do ostrej nie. Szkoda, że to nie shadow-line i że ma pomarańczowe kierunki ;)

Pewnie jakbym ją widział na żywo i by "przemówiła" do mnie , to mimo małego motoru bym wziął. Nie jest juz łatwo kupić auto od osoby prywatnej wię warto sie zastanowić zanim straci się nerwy na szukaniu miesiącami.

Opublikowano
nie radze ja za tą cene w polsce kupiłem E-39 2001 rok full opcja bez parktronika z silnikiem 3.0 i przebiegiem 85.000. fakt ma małe odgniecenia na karoseri ale nie widać ich prawie wougle.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie radze ja za tą cene w polsce kupiłem E-39 2001 rok full opcja bez parktronika z silnikiem 3.0 i przebiegiem 85.000. fakt ma małe odgniecenia na karoseri ale nie widać ich prawie wougle.

aha, full opcja bez parktronica? ciekawe, z tego co mi sie wydaje, to po lifcie to urzadzenie bylo w standardzie, a juz ciezko mi sobie wyobrazic wersje 3.0 bez tego

85k km? wiem, ze zdarzaja sie takie przebiegi, ale rownoczesnie w atrakcyjna cena? :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

aha, full opcja bez parktronica? ciekawe, z tego co mi sie wydaje, to po lifcie to urzadzenie bylo w standardzie, a juz ciezko mi sobie wyobrazic wersje 3.0 bez tego

85k km? wiem, ze zdarzaja sie takie przebiegi, ale rownoczesnie w atrakcyjna cena? :)

Przebieg jest orginalny, cena jest atrakcyjna bo jak już wspomniałem stan wizualny autka nie jest najlepszy i jest to wersja przed face liftingiem jeszcze z pomarańczowymi kierunkami z tyłu.

Opublikowano

Przebieg jest orginalny, cena jest atrakcyjna bo jak już wspomniałem stan wizualny autka nie jest najlepszy i jest to wersja przed face liftingiem jeszcze z pomarańczowymi kierunkami z tyłu.

Przed liftingiem? Raczej to nie jest możliwie, bo 3.0i było tylko po liftingu i tak na marginesie lift miał miejsce pod koniec 2000r. Wiec skoro masz auto z 2001 to na 100% masz 2-EDYCJE. Jeśli chodzi o kierunki to także w nowych lampach są z żółtymi bądź białymi kierunkami.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tak jak ktos napisal, 3.0i byl tylko po lifcie, lift byl 09/2000, wiec jesli piszesz, ze masz samochod z 2001 r. to nie wiesz o czym piszesz

poza tym, odradzasz kupno koledze innego samochodu, bo sam kupiles lepszy w podobnej cenie, tylko wychodzi, ze 1) albo w ogole nie kupiles takiego samochodu, 2) albo sa to zupelnie rozne pojazdy... przemysl to co piszesz

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

no i niestety auto zostalo sprzedane dzis , pomimotego ze zostalo zadatkowane ... :|

koles kwote zadatekowaną oddał a na koniec strzelil tekst ze sprzedal pomimo tego ze auto bylo zadatkowane bo wolał aby ten samochod został w niemczech

Opublikowano
no i niestety auto zostalo sprzedane dzis , pomimotego ze zostalo zadatkowane ... :|

koles kwote zadatekowaną oddał a na koniec strzelil tekst ze sprzedal pomimo tego ze auto bylo zadatkowane bo wolał aby ten samochod został w niemczech

Żądaj oddania dwukrotności zadatku.