Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy polecicie jakiś warsztat z Rzeszowa lub okolic (lub może ktoś z was się tego podejmie odpłatnie), który sprawdzi mi driftowóz e36? Nie chcę jechać z drugiego końca Polski na marne.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, czy jest ktoś z okolic Przemyśla kto na chwilkę by użyczył kabelek enet, chciałem sobie zarejestrować akumulator. Laptopa z programem mam. Proszę o odp.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Poleci mi ktoś serwis do wymiany dynamicznej oleju w skrzyni automatycznej?

Stoję przed tym samym dylematem. Gdzie zrobiłeś wymianę ?

Na chwile obecną przychodzi mi do głowy tylko Ziomek i Władek oraz PanekMotors.

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 25.10.2017 o 22:51, misiek002 napisał(a):

Artur Nietrzeba

Auto-Tech Mechanika Pojazdowa

ul. Zbożowa 1b

37-500 Jarosław

tel. 511 917 872

Strona www

Myśle że specjalizacja to głównie BMW 🙂 Miałem dwa dni temu wymieniane uszczelniacze trzonków zaworów i jestem zadowolony z wykonanej usługi. Więc polecam 🙂 Wszyscy chcieli to robić z demontażem głowicy on zrobił to bez. BMW napewno ma obcykane :8)

Też mogę polecić. Wymieniłem w Przemyślu moduł LCM bo mi się zepsuł i w "nowym" module trzeba było zaprogramować VIN, aby był zgodny, bo się świecił czerwony wykrzyknik (!) na zegarach. Zrobili mi to na poczekaniu i zapłaciłem wtedy 100 zł (kilka lat temu).

Ogólnie, nie ma za bardzo w Przemyślu elektryka/komputerowca (chyba, że ktoś zna, niech poleci) co by się specjalizował w BMW, są tylko ogólne warsztaty co robią wszystkie auta, a tam, jak poczytać opinie, to strach jechać. Wspomniany warsztat w Jarosławiu to chyba najbliższy elektryk od Przemyśla, który faktycznie zna się na programowaniu modułów w BMW i wie co robi, a nie będzie szukać w internecie jak mu zostawisz auto...