Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to sprawa wygląda tak (nie jest taka prosta jak wafelki i czekolada):

Coupe wygląda jak większośc aut (przepraszam za wyrażenie) "pseudo-sportowych" a'la Honda Civic, ala Mitsubishi Colt (błagam wybaczcie porównania :modlitwa: )

Sedan natomiast wtapia się w towarzystwo aut typu "mała limuzynka" i porównuje się go do Toyoty Cariny czy Avensis...

:mlotek:

Czytam co za farmazony za przeproszeniem piszesz i w końcu nie wytrzymałem. Chłopie linia coupe to ta sama buda co sedan, to COMPACT ma 'krótszy tyleczek" i może wyglądać jak Civic. Coupe ma szersze drzwi, inne przednie błotniki ale klape taką samą więc jak może być krótsze z tyłu? :duh: A nawet jak nie identyczną to BRYŁA auta jest taka sama, różni się tylko ilością drzwi.

I oczywiście że coupe jest ładniejsze od sedana bo po to zostało "wynalezione", może nie być praktyczne ale każda firma coupe traktuje jako swoistą wizytówke marki i kładzie większy nacisk np. na lepsze wyposażenie w standardzie itd.

Ty BaX, tez 100% racji nie masz. Gdzie ty widzisz taka sama linie w coupe i sedanie? coupe ma bardziej pochylony slupek C

"there's more to living than only surviving"
Opublikowano
jeśli miałbym wybierać między coupe i sedanem to oczywiście że wybrałbym cabrio :mrgreen:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Ja nie moge juz nie robcie z tego forum nie wiem czego,forumowicz zadal pytanie co sie komu podoba i tyle..nie wolno mu???jak wam sie temat nie podoba to nie odpisujcie,proste.

Nowy popiera :mrgreen:

Jak dla mnie to sprawa wygląda tak (nie jest taka prosta jak wafelki i czekolada):

Coupe wygląda jak większośc aut (przepraszam za wyrażenie) "pseudo-sportowych" a'la Honda Civic, ala Mitsubishi Colt (błagam wybaczcie porównania :modlitwa: )

Sedan natomiast wtapia się w towarzystwo aut typu "mała limuzynka" i porównuje się go do Toyoty Cariny czy Avensis...

:mlotek:

Ja bym raczej porównał sedana do Mitsubishi Lancer, a coupetkę do Mitsubishi Lancer Evo. Niby żadna różnica, ale faktycznie ogromna ( osiągi, wyposażenie, no i delikatne różnice w linii nadwozia, które nadają charakter temu modelowi). A poza tym to szwedu ma rację. Rozmowa bezsensowna i bezcelowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.