Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poleci ktoś warsztat na Śląsku (Katowice, Dąbrowa, Sosnowiec, Mysłowice) lub okolicach gdzie zamontują mi zestaw audio Alpine Retrofit do e90 z 2011?
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Poleci ktoś warsztat na Śląsku (Katowice, Dąbrowa, Sosnowiec, Mysłowice) lub okolicach gdzie zamontują mi zestaw audio Alpine Retrofit do e90 z 2011?

Mayday Audio Mikołów

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Potrzebny dobry fachowiec w Katowicach lub okolicach aby F31 doposazyc w tempomat i jeszcze kilka rzeczy. Generalnie dobry elektronik-koder.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, poszukuję sprawdzonego warsztatu do F20 116i 2014 - usterka wspomagania elektrycznego, kogo możecie polecić w województwie śląskim?
Opublikowano

Cześć,jeśli w okolicach Chorzowa/Świętochłowic jest jakieś godne miejsce na serwis olejowy ( materiał mam własny) będę wdzięczny na namiary.Problem w tym,że w sobotę mam wyjazd i czeka mnie jakieś 2 tys km w 2 tygodnie :roll: i sprawa jest pilna.Dodam,że dzwonię non stop od ASO po wszystko co ma numer telefonu obok słowa "serwis samochodowy" i lipa...terminy uhuuu...

Dzięki

Edycja

Nieaktualne,za pośrednictwem osób trzecich dostałem się do Gliwic.

Opublikowano
Cześć szukam osoby które podejmnie się swapu M50b20 na vanosie, na kompletny (w całości - jest wszystko od wiązki po komputer i skrzynie) M50b20 bez vanosa w E30. Proszę o propozycję ceny.
Opublikowano

Witam.

Czy ktoś może polecić jakiś warsztat gdzie wymienię lub zregeneruję skrzynię rozdzielczą do F31 2.0 diesel 2014? Im bliżej Częstochowy tym lepiej. Jeśli ktoś to robił to prosiłbym również o przybliżony koszt.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano
Witam.

Czy ktoś może polecić jakiś warsztat gdzie wymienię lub zregeneruję skrzynię rozdzielczą do F31 2.0 diesel 2014? Im bliżej Częstochowy tym lepiej. Jeśli ktoś to robił to prosiłbym również o przybliżony koszt.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Zapraszamy do Nas, ul. Św. Rocha 240 w Częstochowie. Skrzyniami rozdzielczymi zajmujemy się od ponad 6lat.

www.gearmar.pl 519600519

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam pytanie :)

Czy ktoś może polecić / lub odradzić tą firmę do montażu instalacji gazowej w E39 ?

Silesia Cars Sp. z o.o.

Katowice

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mordki, mordeczki, potrzebuję kogoś w okolicach Katowic (+/- 30km), kto pomógłby mi ogarnąć problem w e46. Prawdopodobnie będzie do wymiany podpora wału i chciałbym to zrobić w miarę szybko :) ma ktoś namiary na kogoś sprawdzonego z dobrymi terminami?
Opublikowano
Witajcie, gdzie wymieniacie oleje w skrzyniach automatycznych, oczywiście w Śląskim

Mam e87 z 2009r. i czas na diagnostykę i wymianę oleju ale nie chce jechać do pierwszego lepszego, znacie i możecie polecić jakieś zakłady które się tym zajmują ?

Wymieniłeś ten olej ? Możesz napisać gdzie i jakie koszta ? Mam tą samą sytuację

Pozdrawiam

Oleju jeszcze nie wymieniłem ale robiłem wiele innych rzeczy u P. Arka <> w Częstochowie niżej link w google:

https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNSVG_ACADmLfJMjdMtaEdrj62FmYA%3A1569533022552&ei=XiyNXf-oIZSUk74PgMiB0Ac&q=b+arek+cz%C4%99stochowa&oq=b+arek+cz%C4%99stochowa&gs_l=psy-ab.3..0i8i7i30l2j0i8i30j0i8i10i30j0i8i30l2.5451.6346..6522...0.1..0.118.513.2j3......0....1..gws-wiz.......0i71j0i7i30.G_Q2uCV8Gjw&ved=0ahUKEwj_z5aStu_kAhUUysQBHQBkAHoQ4dUDCAs&uact=5#

Opublikowano
Mam dość prosta sprawę do zrobienia klocki tył i przód w BMW 4 f36 tylko że auto na gwarancji chce żeby ktoś wymienił i usunął z komputera informacje wymiany klocków z tym że wolałbym żeby nie używał do tego komputera nie chce jakiś problemów z gwarancją..Śląsk okolice Bielska Katowic
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam jakiegoś warsztatu na śląsku lub w maopolsce, który zajmie się naprawą dachu w E85. Prawdopodobnie pompa.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam fachowego punktu do montażu kamerek w aucie,najlepiej aby w takiej firmie była możliwość zakupu od razu rejestratorów.

Rejon Chorzów/Katowice

Nieaktualne :cool2:

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam dość prosta sprawę do zrobienia klocki tył i przód w BMW 4 f36 tylko że auto na gwarancji chce żeby ktoś wymienił i usunął z komputera informacje wymiany klocków z tym że wolałbym żeby nie używał do tego komputera nie chce jakiś problemów z gwarancją..Śląsk okolice Bielska Katowic

A jak chcesz skasować informacje o wymianie klocków.

Nie da się inaczej jak komputerem, taki urok nowych aut.

Dodatkowo dochodzi cofnięcie zacisków, tego też bez komputera nie zrobisz

Opublikowano (edytowane)
Witam

Mam pytanie :)

Czy ktoś może polecić / lub odradzić tą firmę do montażu instalacji gazowej w E39 ?

Silesia Cars Sp. z o.o.

Katowice

Ja mogę Ci polecić http://www.katowice.davanti.com.pl/. Pracownicy znają się na BMW - sami je posiadają (przynajmniej tak było 2 lata temu)

już nie pracuje od 1,5 roku :D , jeden z nich właśnie pisze tego posta a drugi również odszedł z firmy w tyn samym czasie.

na chwilę obecna polecam Silesia Cars, nie mam jak się odnieść do obecnej jakości Davanti

Edytowane przez MAWE