Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tobi ale mozliwe ze podczas naprawy powyskakiwaly inne usterki ktore trzeba bylo naprawic,a podczas naprawy dzwonili ze cos wiecej jest do roboty?
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co do p. Krystiana z Katowic

niestety ale z nim cza krótko - ile będzie mniej więcej kosztować i od razu zaznaczyć że jeśli ma cena być większa niż na przykład o 10 % to ma dać znać lub samemu dzwonić

ludzie robią największy błąd jak dają mu auto i pozostawiają go w pewności że ma wymianić wszystko co cza wymianić a nie było widać tego wcześniej

jedynie na 100% mogę zagwarantować że nie wymieni nic co nie cza wymianić a miało by to tylko jemu przynieś dochód

po prostu idealista myślący że każdego stać na jednorazowe doporowadzenie auto do idealnego stanu

ja kiedyś zrobiłem wielki błąd i po uzgodnieniu wymiany uszczelki pod głowicą zaznaczyłem że tylko to i nie chcę słyszeć że coś dodatkowo wymienił

no to zadzwonił że ślizg łanńcucha jest rozwalony więc to cza wymienić - na to się zgodziłem

a żałuja że jak głowica poszła do splanowania to nie wymienili uszczelniaczy - koszt niewielki a teraz mam z tym problem (szczerze to myślałem że to wymienią)

ekspresowo 3 dni -1500zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam znacie jakiegod dobrego mechanika od diesli z czestochowy?slyszalem o gosciuz kolorowej oraz gorka bosch servis z bugajskiej,zna ktos ich?z gory dzikei podro
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam .dolanczam do pozytywnych opinii o Bm-cars z myslowic.najwiekszy pozytyw za termin-umowione na 8.30- o 8 40 wjazd na warsztat- podany czas naprawy-i na godzine samochod gotowy.Naprawde mila obsluga- od szefa do mechanika.

Podziekowania za dotychczasowe serwisy i pozdrowienia

Opublikowano
Olej wymieniam zawsze na Murckach. Sklep przy ulicy Kołodzieja, tam płacisz za olej, wymieniają w takim garażu za kościołem, może ze 150m od sklepu. Dokonuje tam wymian oleju i filtrów już 10 lat - bez zarzutu. Polecam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Olej wymieniam zawsze na Murckach. Sklep przy ulicy Kołodzieja, tam płacisz za olej, wymieniają w takim garażu za kościołem, może ze 150m od sklepu. Dokonuje tam wymian oleju i filtrów już 10 lat - bez zarzutu. Polecam

Drogi olej i filtry tylko Filtrona,z beczki oleju niepolecam.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

ja polecam warsztat na ul. Wały Dwernickiego 163 - Specjalizacja BMW - w Częstochowie.

Miejscowi znają :) potocznie jest zwany "u Garbatego" kom 601412677. Pozdrawiam Bob

Opublikowano

Witam,

czy ktoś może polecic warsztat z hamownią w którym porządnie zawiurusują mi moje 520d? NAjlepiej w okolicach Gliwic / Zabrza, ew Katowic

Zalezy mi na tunningu z RTS'em - tak aby w razie w. wrzucic oryginalny program samemu przed oddaniem do serwisu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Szczerze polecam genialnego mechanika, pana Bogdana Żymełke zakład znajduje się na ulicy Kasprzaka 25, 44-280 Rydułtowy

Tel.: (32) 457-87-57. Naprawił mi pierwszą bmke gdzie inni mechanicy nie mogli dać sobie długo rady( usterkę wykrył na słuch). Potem może nie bmke ale Omege bfl - praktycznie kapitalka. Wszystkie naprawy zrobione perfekcyjnie - nigdy nie wróciłem do niego z tą samą usterką dwa razy.

Opublikowano
koledzy znacie jakiś warsztat w na śląsku który zajmuje się naprawą lamp xenonowych? Padła mi prawdopodobnie przetwornica i nie swieci mi lampa a do jutra mam ważny przegląd
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Chciałbym podjac wspolprace z jakims dobrym warsztatem w okolicach Czechowic-Dziedzic lub Bielska-Białej. Zalezy mi aby to bylo w miare w okolicy, poniewaz jak mam doplacac za dojazd 40-50 km na dwa auta to juz wole zawiezc samochod do BMW SIKORA w Bielsku-Białej (wyjdzie na to samo). Prosze o propozycje, ale tylko sprawdzone ;)

m5%2520edytowane.PNG

Kiedyś będzie :cool:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

serdecznie polecam Pana Łukasza z Sosnowca... mały warsztacik, ale chłopak konkretny ... uratował mnie przed kosztami, każdy mówił że mam do wymiana uszczelkę pod głowicą, chłopak kupił oryginalny korek od zbiornika płynu od chłodnicy i problem ustał.... z tego co mi wiadomo to pracował kiedyś u Pana Górnickiego..,.. ten kto z sosnowca to powinien wiedzieć kto to Górnicki :))) .... warsztat na dańdówce w Sosnowcu .... teraz ma chyba nawet fajne promocje na zmianę kół ... adres w kontakcie na stronie www.sprawne-auto.pl

polecam...

Opublikowano
Znacie jakiegoś blacharza, który sprawnie ogarnie wgniotkę sznupki oraz rdzewiejący próg i nie skasuje mnie jak za zboże? Katowice, okolice. :)

Fotki: http://imageshack.us/g/838/dsc079021024x768.jpg/

Ja mogę polecić Pana Mariusza Michalskiego z Mikołowa-Kamionki. Nie tylko do blacharki, ale i mechaniki także. Co prawda ma zazwyczaj mnóstwo roboty i ciężko liczyć na mega-szybkie załatwienie sprawy, ale jest fachowcem z górnej półki i warto trochę zaczekać. Jego specjalność to Mercedecy, ale ja serwisowałem i nadal serwisuję u Niego różne marki samochodów - a były i francuzy, i japońce.

Na prawdę ma bardzo uczciwe podejście - nigdy nie wymienia tajli, jak nie ma rzeczywistej konieczności. I raczej naprawia, a nie wymienia. Polecam wszystkim. Ulica ( bodajże ) Plebiscytowa 105.

Telefon na PW.

Opublikowano
Czy ktoś może polecić warsztat w Bytomiu lub okolicach, który jest czynny także w soboty do podpięcia się pod kompa-cel inspekcja przedzakupowa.
Opublikowano
Umówiłem się w Mysłowicach w BMcars. Cena za kompleksowe sprawdzenie auta, sprawdzenie sterowników,pomiar lakieru to 180 zł-uważam że niedużo.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam Bmw Piórkowski Wojkowice robi tylko bmki.Najlepiej podjechać po południu żeby spotkać szefa p.Tomka.