Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Najprawdopodobniej za tydzień stanę się posiadaczem E60 525D. Oczywiście nie piszę tego, aby się pochwalić, tylko zasięgnąć Waszej cennej rady. Otóż zawsze podobała mi się e60 z ospoilerowaniem od M-pakietu. Egzemplarz, który ja prawdopodobnie posiądę nie ma takowego ospoilerowania, a jednak chciałbym je mieć... Celowo nie wybierałem auta z pełnym m-pakietem, gdyż już trochę najeździłem się zbyt twardymi autami. I tu moje pytanie: Czy uważacie że jest sens dokładać ospoilerowanie z m-pakietu? Czy jest sens zakładać felgi 18 cali od M ? (jeżeli chodzi o wnętrze to auto ma sportowe fotele+kierownica M+podsufitka antracyt+shadowline, czyli nie miałaby tylko obniżonej zawiechy, progów i nakładek na pedały M)

Jeżeli tak, to gdzie mogę zakupić nowy oryginalny M-pakiet + dobre felgi 18 cali od m-pakietu(nowe lub pewne używane)? Pozdrawiam

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Cały zesawt zewnętzny M-pakietu kupisz w serwisie za rozsądne pieniądze. W skład wchodzi wszystko, haloheny, osłony, nadkola, śrubki itd.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
na allegro widywalem zderzaki + blotniki do e60 z m pakietu za 4 tys. zl - nie wnikalem w oferte, ale wydawalo mi sie to dosc dziwne, gdyz wychodzilo taniej niz m pakiet do e39 (pewnie kwestia wiekszego popytu na e39)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Korzystał ktoś z Jego usług? A co z felgami? Gdzie polecilibyście zaopatrzyć się w 18-stki M Doppelspeiche 135? Na Allegro widzę dużo podróbek za 2-3 tysiące i myśle, że mija się z celem kupowanie takiego czegoś.Auto w konfiguracji takiej jak je odbiore ma Sternspeiche 138, a one chyba niebardzo pasują do m-pakietu.. co najwyżej zostawiłbym sobie je na zimę.
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Korzystał ktoś z Jego usług? A co z felgami? Gdzie polecilibyście zaopatrzyć się w 18-stki M Doppelspeiche 135? Na Allegro widzę dużo podróbek za 2-3 tysiące i myśle, że mija się z celem kupowanie takiego czegoś.Auto w konfiguracji takiej jak je odbiore ma Sternspeiche 138, a one chyba niebardzo pasują do m-pakietu.. co najwyżej zostawiłbym sobie je na zimę.

Tak kupowalem cos od niego . Czesci ma ok .

Jesli felgi to plecam tego goscia . Ma oryginaly z testow tylko jeden minus wiekszosc felg byla malowana . Ale masz gwarancje ze nie kupujesz wloskiej czy chinskiej podroby

http://www.masz-gum.pl/

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
tez kupiłem i nawet nie chciał zaliczki

Ale kupowałeś od niego M-pakiet czy jakieś inne części? Jeśli m-pakiet to ten koleś Ci zakładał? Nie chciałbym żeby mi coś schrzanili, auto jest bezwypadkowe, także trochę chała by była, gdyby jakoś krzywo pozakładali...

Ma może ktoś jeszcze inne opcje na zakup felg? Nowe kółka o których mówiłem w salonie kosztują 16k, trochę dużo...

Opublikowano
tez kupiłem i nawet nie chciał zaliczki

Ale kupowałeś od niego M-pakiet czy jakieś inne części? Jeśli m-pakiet to ten koleś Ci zakładał? Nie chciałbym żeby mi coś schrzanili, auto jest bezwypadkowe, także trochę chała by była, gdyby jakoś krzywo pozakładali...

Ma może ktoś jeszcze inne opcje na zakup felg? Nowe kółka o których mówiłem w salonie kosztują 16k, trochę dużo...

kupiłem kilka pierdoł ale za 1/2 ceny dilera

a reszta Twoja decyzja sporo kasy pójdzie

Opublikowano
na allegro można spotkać nowy zestaw za niecałe 6000zł z maską i błotnikami

ale tochyba juz nie jest mpakiet tylko blachy od modelu m5

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
zdecydowałem, że chyba nie ma sensu wymieniać w bezwypdkowym aucie zderzaków. Nie mniej dzięki wielkie za pomoc :) Pzdr