Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 9 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "CARSTIL" Wiesław Włodarczyk

Ul. Klonowa 3, 26-200 Końskie

tel. kom. 0501 622 169

tel. 041 3753330, fax 041 3753331

e-mail [email protected]

www.carstil.pl

Profesjonalny montaż instalacji gazowych i ich serwis można dzwonić i powoływać sie na mnie to mój dobry kumpel naprawde go polecam.

www.klinika-bmw.pl
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Radzę wszytkim z Kielc i okolic unikać Adsia Sowińskiego. Chłopak może i zjadł zęby na BMW ale lubi porządnie klienta przewalić
7-er Fahrer
Opublikowano
Radzę wszytkim z Kielc i okolic unikać Adsia Sowińskiego. Chłopak może i zjadł zęby na BMW ale lubi porządnie klienta przewalić

cześć, a możesz rozwinąć wątek? gdzie? kto? dlaczego?

...tylko BMW
Opublikowano
Kto wie gdzie ta łynta się ukrywa (Sowińska) niech da znać, jest mi winien kupe kasy za naprawy moich beemek. Jedną nawet rozkradł a reszte popsuł!!!!!!!!!! :mlotek: :mlotek: :mlotek:
Opublikowano
:o Witam wszystkich, szukam dobrego warsztatu , który naprawi albo najlepiej sprzeda zbiorniczek wyrównawczy chodnicy lekko uzywany do 735 E38. Będę bardzo wdzięczny za podpowiedź.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

znacie może dobrego mechanika w okolicach Kilec, Skarżyska, Starachowic bądz Ostrowca Św. który uszczelni pompe w TDS dobrze i nie zedrze skóry?

Słyszałem że w Starachowicach jest dobry gość od BMW ale nie wiem dokładnie gdzie go szukać, może znacie?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Nie korzystałem więc nie będę doradzał. Mogę jedynie powiedzieć, że za dobrych opinii nie słyszałem. Ale czy jest warsztat o którym każdy powie dobrze....?

7-er Fahrer
Opublikowano

W Kielcach na ulicy Krakowskiej jest serwis BMW. Profesjonalnie zajmuja sie wszystkim, znaja sie na rzeczy (zawsze robie przegldy i naprawy u nich) ale minusem sa duze rachunki wystawiane przez nich.

Co do Starachowic, to jest koles, milosnik BMW, mieszka w glebi osiedla Lubianka. On raczej zajmuje sie starszymi modelami typu E-30,E-32,E-34 i E-36, i bardziej sprowadzaniem czesci niz naprawa.

Opublikowano
Odnośnie Marco-service- wstawiałem do nich swoje auto już ze dwa razy. Robią dość szybko, wydaje się, że sumiennie i dobrze. Problem w tym, że słono trzeba za to płacić. Mam porównanie - serwisy w Bydgoszczy (Auto-Rafmar) i Toruniu (Bydgoska). Za podobny serwis płaciłem 30% taniej. Części w podobnych cenach. Nie wiem, czy to kwestia monopolu na kieleckim ryneczku (no, prawie monopolu), czy chodzi o coś innego. Wkrótce muszę znów zacząć grzebać przy autku i pewnie znów tam podjadę. :mad2:
BMW - Best of My Women
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam mam problem z e34 24v na zimnym silniku odpala super ale jak sie zagrzeje to ma duze problemy i łapie srednio za 5 razem a ja juz tego nie moge zniesc byłem na komputerze i wszystko jest ok i rokładam rece nad nim.Poleccie mi dobry warsztat w woj swietokrzyskim gdzie moga to zdiagnowowac i zrobic. jestem z Skarzyska-Kamiennej
Opublikowano
koledzy z własnego doświadczenia powiem wam, że "przerobiłem " wszystkich tu wymienionych, Adasia, Marco Service.... na koniec mojej przygody skierowano mnie do jednego warsztatu tutaj nie wymienionego... i od tamtej pory naprawiam tylko tam.... warsztat mieści się na ulicy Witosa u zbiegu ulic Warszawskiej i Witosa. człowiek naprawdę zna się na rzeczy i jak coś robi, to robi to dobrze. Czy jest drogi? na pewno nie jest droższy niz Adaś :) i Marco.... ale na 100% jest lepszy....
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

w marco servise dobrze naprawiaja i szybko,

ale najlepszy byl Marcin mial warsztat na ul czestochowskiej ale juz go niema i nie wiem co z nim

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...