Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem radio nier trzyma mi stacji radiowych. próbowałem juz zmieniać kable i nic wie ktoś może co to może być>?a i jeszcze jedno jakby ktoś miał instrukcje do tego modelu to z miłą chęcią kupiłbym. z góry dzięki
Opublikowano
Mam to samo co Ty! a dodatkowo do tego po przekroczeniu 1/3mocy wypala mi bezpiecznik co jest za radiem! A jeśli chodzi o pamięć to prawdopodobnie musisz podłączyć pomarańczowy kabelek (car light) lub (memory) tak mi tłumaczył jeden gość co się tym zajmuje! Dzisiaj sam sie właśnie za to zabiorę! W innych autach ten kabel nie był potrzebny np w golfie śmigało bez problemu a teraz to radio jest w moim Ducato i też nie ma żadnych problemów a BMW jest..... pozdrawiam
Nie ważne gdzie ważne czym:) BMW- Będziesz Musiał Wyprzedzać :)
Opublikowano
Witaj. i jak doszedłeś końca z ta pamięcią.? Bo ja jeszcze chwile i rzuce nim o ziemie :lol:
Opublikowano

Witam! Tego niestety nie zrobiłem! Trochę bałem się eksperymentować.... Mam zamiar to oddać do elektryka ale teraz nie mam kompletnie czasu :( jak tylko uda mi się to zawieść to napisze.... mnie też to strasznie irytuje bo za każdym razem muszę ustawiać wszystko :( Ale powiem Ci jeszcze że to nie zależy od marki (JVC) bo każde nowsze radio bez tego nie będzie trzymać pamięci!

Pozdrawiam PS gdyby Tobie się udało to daj znać! Bo ja mam kiepskie godziny pracy i nigdy nie mogę auta do speca odstawić!

Nie ważne gdzie ważne czym:) BMW- Będziesz Musiał Wyprzedzać :)