Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam Ojca z Synem z pod Murowanej Gośliny - sam szef od wielu wielu lat siedzi w Bmw ( kiedys w spółpraca z jednym z deal... Bmw ) rzetelna obsługa atmosfera profesjonalizm - nie bez powodu auta z serwisu czesto zajezdzaja do nich i za ta sama usługe i jakosc płacą mniej

Długa Goślina miejscowosc a tam juz wasz kazdy podprowadzi

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cześć, szukam kogoś sprawdzonego w Poznaniu kto wymieni w e91 (m47t2) tylny dolny wahacz, sprawdzi świece żarowe i sterownik świec, sprawdzi termostaty bo się nie dogrzewa, wymieni klocki i olej.

pozdrawiam Mateusz

spacer.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, wczoraj stałem się szczęśliwym ( mam nadzieję:))posiadaczem BMW e61 i chciałabym bym się dowiedzieć gdzie w okolicy Poznania,Leszna fachowo zajmą się wymiana oleju w mojej automatycznej skrzyni, ktos z okolicy może coś poleci. pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć, szukam kogoś sprawdzonego w Poznaniu kto wymieni w e91 (m47t2) tylny dolny wahacz

Nieustannie, od 20 lat, jeżdżę do auto geo test w Przeźmierowie....

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam warsztat montujący instalacje gazowe.

Dwa auta gazowane u nich 100% satysfakcji. Warto się targować .

PITEC

Gertrudy Konatkowskiej 4

60-465 Poznań

http://www.pitec.pl/

żadnych dizli tylko Pb+LPG

R4 + turbo, V6 , R6 i V8

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka, poleci ktos warsztat lub osobe prywatna która zna sie na przeprogramowaniu sterownika w BMW 3 e46

Chodzi o przeprogramowanie sterownika na nowy soft w celu adaptacji przepływomierza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Poszukuję osoby/warsztatu (ogarniającego temat BMW), która mogłaby obejrzeć auto przed zakupem (konkretnie BMW E92 325i) w okolicach Izbicy Kujawskiej (~30km). Jeżeli ktoś miałby namiary na taką osobę to bardzo bym prosił (chyba że ktoś z forumowiczów zna się na rzeczy i jest z okolic).

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Poszukuję fachowca, który zajmie się naprawą dachu w kabrio - E46. Nie składa się, najprawdopodobniej problem jest z jednym z siłowników lub sterownikiem. Jest ktoś godny polecenia w okolicach Poznania / Wolsztyna / Leszna?
Opublikowano

Podbijam temat, może ktoś coś zna w ościennych województwach? Wrocław? Z.Góra?

Poszukuję fachowca, który zajmie się naprawą dachu w kabrio - E46. Nie składa się, najprawdopodobniej problem jest z jednym z siłowników lub sterownikiem. Jest ktoś godny polecenia w okolicach Poznania / Wolsztyna / Leszna?
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Poszukiwany ekspert od silników m54 - w mojej E39 wypada na zimnym ciągle 3 cylinder, cewki i świece wymienione. Byłem na diagnozie u kilku mechaników i nikt nie ma pomysłu. Kompresja niby w porządku (w 2ch warsztatach było ok, w jednym mi powiedzieli,że mam kompresję za niską i silnik do remontu za ok. 4k). Kompletnie się nie znam na silniku, dolot niby szczelny. Auto pali jak smok, brakuje mu mocy, a na zimnym (wskazówka na niebieskim polu), praktycznie nie da się jechać,bo auto się ledwo toczy i rozpędza do setki z 20 sekund. Trzeba poczekać aż się nagrzeje, zgasić silnik i odpalić na nowo. Chciałbym udać się do fachowca przez duże F, który powie mi, w czym leży problem
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie w Poznaniu polecacie warsztat na wymiane uszczelki pokrywy zaworow/pompy vacuum.

I czy możecie polecić jeszcze kogoś do wymiany uszczelniaczy zaworowych bez ściągania głowicy?

Opublikowano

Cześć,

szukam w Poznaniu jakiegoś magika, który podłączy komputer i odblokuje mi jakieś funkcje w komputerze pokładowym. Mam Radio Proffessional (z wyswietlaczem), DVD (ale tylko w trakcie postoju można korzystać..). podobno można kilka funkcji z poziomu kompa przestawić.

Jeżdżę BMW 1 F20 rocznik 2013

Pozdrawiam! :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje porządnego Elektro mechanika do analizy błędów silnika i naprawy N52B30.

Symptomy to wypadanie zapłonu, nierówna praca silnika i błędy sond lambda.

Najlepiej w Poznaniu i okolicach Franowa ale nie koniecznie.

Eibach Pro Kit, Rev Motoring Silicone Intake Hose, Kolektory Turbo Works, Performance Intake, Milv's: +1mm Modified Intake Lift Valvetronic Supports, Program BPC.