Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosyc dziwny problem:

OBC jakby nie zapamiętywał pozycji, która była ostatnio wyświetlana i przy każdym kolejnym uruchomieniu ustawia się w pozycji nieaktywnej tzn. żeby cokolwiek miec na wyswietlaczu trzeba ustawić to ręcznie.

Poza tym wszystko działa bez problemu, pozostałe ustawienia i dane są pamiętane.

Akumulator odpada bo mam nowy...

Ktos ma jakiś pomysł :?:

Opublikowano

Dzięki, ale problem polega na tym ze o ile dobrze pamiętam w instrukcji jest napisane ze komputer powinien zapamietac ostatnia wyświatlaną pozycje....

Poza tym mam wrażenie że do pewnego momentu tak było (chociaż niespecjalnie zwracałem na to uwagę) :D

Moze to kwestia jakiegos odpowiedniego zaprogramowania a u mnie akurat cos się po prostu "wyzerowało" :?: :?:

...a moze rzeczywiscie powinno tak byc i wszystko co wydawalo mi się do tej pory jest tylko wytworem mojej bujnej wyobraźni :D :D

Jesli ktoś jeszcze mógłby podzielić sie swoja opinią w tej sprawie będę b.wdzięczny :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
kiedy czytalem twojego pierwszego posta, to myslalem, ze chodzi ci o gps... z tego co teraz rozumiem, to chodzi raczej o funkcje kompa - jestem przekonany, ze u mnie komputer wyslwietla sie po wlaczeniu ponownym samochodu w takiej pozycji w jakiej go pozostawilem, czyli np. albo podswietlanie wszystkich opcji (computer, tv, navigation, webasto), albo np. w pozycji gdzie pokazuje zuzycie paliwa, srednia predkosc itp. Edytowane przez Bono

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Witam

Nie chcąc zakładać nowego postu pozwolę sobie podłączyć się do tego z pytaniem.

Czy w BMW E34 przyciski komputera są podświetlane czy tylko sam wyświetlacz? U mnie przycisków w nocy nie widać i pewnie padła żarówka podświetlania ale zanim to rozbiorę chciałbym się upewnić czy mam racje

Pozdrawiam