Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam i proszę o poradę i pomoc. Od kiedy mam swoją Bunię 530D touring, dzieją mi sie dziwne rzeczy z klimatroniciem, a mianowicie: nie zawsze załącza mi się klima tak jakby nie działał prawidłowo czujnik temperatury w środku, po pewnym czasie zadziała i chłodzi jakby na maxa cały czas. Drugi problem to dziwnie zachowywyjący się wentylator-czsami bez potrzeby wali na maxa a już dawno w aucie jest zimno, poza tym najbardziej wieje z przednich nawiewów. Proszę o pomoc bo nie potrafię rozwiązać tego problemu. Pozdrawiam i liczę na pomoc-Magzyg Edytowane przez magzyg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czytales o jezu? ale na tym forum, nie pytam o zwierze lesne :)

zacznij od tego

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Witam ponownie. Tak czytałem, tylko zastanawiam do czego on służy i czy jest odpowiedzialny za te podzespoły które u mnie szwankują. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam ponownie. Tak czytałem, tylko zastanawiam do czego on służy i czy jest odpowiedzialny za te podzespoły które u mnie szwankują. Pozdrawiam

ja mialem obiawy praktycznie identyczne przy padajacym jezu, dodatkowo mi wlaczal dmuchawe na postoju, co rozladowywalo aku

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

mam sprawnego jezyka jak byś chcial,

u mnie wyładowywalo aku i myslalem ze to jez ,kupilem nowy za 300zl ,wymienilem ale okazało sie ze jeż jest oki,

wyszło ze była jakaś zwara w instalacji...

chlopaki w auto-chipie walczyli cały dzień...

pozdro

Ja chcieć,prosić o wiedzy...