Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czesc,

jakie filtry kupujecie do e39? ja ostatnio kupilem jakis wloski, niby z aktywnym weglem, ale jakos nie widze rezultatow zastosowania tego wegla, filtry kosztowaly jakos ok. 80zl, czy znaczaco lepsze sa filtry markowe po ok. 200 zl?

pozdr

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale czy filtr weglowy nie powinien zatrzymywac nieprzyjemnych zapachow z zewnatrz? ten za 80 zl tego nie robi, do wyczucia tego nie trzeba byc alergikiem

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Ja mam MannFilter i nie przepuszczają smrodów ,nawet jak jadę prawie na zderzaku jakiegoś kopciucha typu stary autobus . Wcześniej pisałem ,że się nie spisały ,ale cofam ,gdyż były na początku odwrotnie założone :mad2: :oops: .
Opublikowano
Z tego co slyszalem to filtry weglowe sa tylko do wstrzymywania pylow alergicznych.Bylem na wakacjach w Polsce i jadac za furkami zagazowanymi czuc bylo zapach gazowych spalin a filtr mam nowy i kupilem w serwisie bmw za 45 €uro.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Z tego co slyszalem to filtry weglowe sa tylko do wstrzymywania pylow alergicznych.

też tak uważam, jak coś śmierdzi to polecam:

1. Zamknąć zew obieg powietrza :D

2. Odgrzybić klimę.

tylko 1.8 ale daje rade;)