Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy spotkał się któryś z kolegów z tym że całkowicie nie świecą cegiełki sygnalizujące ile do wymiany oleju ??

dzień prędzej świeciły wszystkie bo były kasowane z dwa tygodnie temu a obecnie nie świeci ani jedna nawet jak zrobie test zegarów , oświeca się jedynie ta ramka nad cegiełkami (w kolorze cegiełek)

Opublikowano
czy spotkał się któryś z kolegów z tym że całkowicie nie świecą cegiełki sygnalizujące ile do wymiany oleju ??

dzień prędzej świeciły wszystkie bo były kasowane z dwa tygodnie temu a obecnie nie świeci ani jedna nawet jak zrobie test zegarów , oświeca się jedynie ta ramka nad cegiełkami (w kolorze cegiełek)

o w morde nic nie rozumiem :shock:

Opublikowano

naprawde nie rozumiesz ? masz kilka BeeM i w każdej po załączenia zapłonu świecą się diody "OILSERVICE" 5 zielonych 1żółta 1 czerwona !

i mi z dnia na dzień PRZESTAŁY ŚWIECIĆ WSZYSTKIE ! nawet nie świecą w trakcie wykonywania testu nr2 , pozostałe wskazniki w zegarach i kontrolki działają

Opublikowano
masz kilka BeeM i w każdej po załączenia zapłonu świecą się diody "OILSERVICE" 5 zielonych 1żółta 1 czerwona !

w tych co mam i miałem to tylko w e39 i e36 były/są/ kontrolki, nie no teraz rozumiem, bo pisałeś "oświeca się jedynie ta ramka nad cegiełkami (w kolorze cegiełek)" no szczerze to ja tego nie zrozumiałem, ale jeżeli nie świecą się kontrolki servisu jak załączsz zapłon to nie wiem dlaczego

Opublikowano
pixele święcą w zależności od pogody ale nie myślałem że to powiązane

jaki piksele??? w e39???w inspekcji??? tam w tym okinku na dole są "kostki" ile do serwisu powyżej po prawej inspection po lewej oil service jeszcze bardziej po lewej symbol zegara/płyn hamulcowy/ i powyżej kontrolki do automatu/ który bieg/, więc znowu nie rozumiem :roll2:

Opublikowano
są "kostki" ile do serwisu powyżej po prawej inspection po lewej oil service jeszcze bardziej po lewej symbol zegara/płyn hamulcowy

TO MI WSZYSTKO NIE ŚWIECI !!!!!!!!! a pixele to mam padnięte w wyświetlaczu ale nie myślałem że to powiązane ze sobą szczególnie że te kontrolki od automatycznej skrzyni biegów świecą jasno i wyraznie (mam to po prawej od wyświetlacza)

mistszu1 pod jakim "nickiem" występowałeś wcześniej na forum ?????? nie czasem "dv32v" ??????

Opublikowano
są "kostki" ile do serwisu powyżej po prawej inspection po lewej oil service jeszcze bardziej po lewej symbol zegara/płyn hamulcowy

TO MI WSZYSTKO NIE ŚWIECI !!!!!!!!! a pixele to mam padnięte w wyświetlaczu ale nie myślałem że to powiązane ze sobą szczególnie że te kontrolki od automatycznej skrzyni biegów świecą jasno i wyraznie (mam to po prawej od wyświetlacza)

mistszu1 pod jakim "nickiem" występowałeś wcześniej na forum ?????? nie czasem "dv32v" ??????

Nie rób sobie jaj NIE NIE WYSTĘPOWAŁEM POD ŻADNYM NICKIEM OD POCZĄTKU TO SAMO Mistszu1 , a wogóle to jaki kontrolki ci się świecą od automatycznej skrzyni masz automata??? I Gdzie Te piźele Ci Padły

Opublikowano
automata nie mam ale przy teście licznika kontrolki skrzyni świecą a po lewej od wyświetlacza są tak dokładnie opisane przez Ciebie konrolki inspekcji , zegarek , oilservis i diody oilservis i to akurat wszystko przestało świecić nawet nie świecą w trakcie testu zegarów
Opublikowano
faraon72 - dzięki tak się też domyślałem ale akurat ostatnie dni lało to z wilgotnego powietrza pixele wyświetlacza świeciły jak w nowym liczniku a "to" całkowicie padło
Opublikowano

MI po wymianie oleju w ASO skasowasli inspekcje i zapalila sie tylko jedna cegielka.

Taki ich urok niestety.

Albo sie z tym pogodzic albo wydac pare gdoszy :norty:

Chyba ze sam masz "zlote rece"i troche czasu.

Ponoc mozna to naprawic.

Pozdrawiam faraon72

aujourd'hui, demain, toujours BMW

http://images29.fotosik.pl/57/241caa6004072ad7.jpg

Zobacz moja Bunie http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=223

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mi też zniknęły te pixele od "inspekcji i oil service"przy e34.Zmartwiłem się iale sądziłem,że same "powrócą".Jednak nic z tego.Podejrzewałem nawet,że powodem tej usterki jest to,że sam sobie "inspekcję i oil service"kasuję.W końcu pomyślałem:co mam do stracenia?I tak nie świecą.Powtórzyłem kasowanie jeszcze raz i cegiełki pojawiły się wszystkie.

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.